• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Terme Banovci

  Terme Banovci

  Terme Banovci se nahjajo 5 min vožnje od mesta Veržej. 

  Terme Banovci Slovenija

  Terme Banovci se nahjajo 5 min vožnje od mesta Veržeja in ponujajo 2.000 m2 termalnih bazenov.

  Hoteli Terme Banovci Slovenija

  Stran od mestnega vrveža v okolju Prlekije vas pričakujejo terme Banovci. Terme Banovci so manjše terme, vendar vam ponuja vse udobje večjih term. Manjši 3* hotel Zeleni Gaj vam ponuja 6 bazenov, ločeno še dva FKK bazena. Ob hotelu in termalnih bazenih se nahaja Hotelsko naselje Zeleni Gaj, ki jih priporočamo družinam z otroki.

  Vreme Banovci Slovenija

  Hoteli so odprti čez celo leto. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Terme Banovci Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij za pare in družine.

   

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  V iskalniku izberite naenkrat največ eno letališče.

  Če niste našli ponude, ki vas zanima, nam napišite na info@pocitnice.si odhod iz katerega letališča vas zanima, okvirni termin odhoda in povratka, za koliko oseb, starost oseb in storitev v hotelu (najem, polpenzion, all inclusive) in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 01 280 3000

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se