• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Bled

  Bled

  Rezervirajte počitnice za Bled na bone - turistične voucherje in plačate v hotelu z bonom, denarjem ali s kartico. Dodatne informacije 01 280 3000

  Bled Slovenija z boni turistični voucherji

  Blejsko jezero je čudovito v vsakem vremenu in vseh letnih časih.

  Hoteli Bled Slovenija

  Z obiskom Bleda se v nam prebudijo vsi čuti, ki nas motivirajo in poživijo telo. Z obiskom Bleda v enem dnevu lahko uživamo v kavarni Park, uživamo v razgledu iz Ojstrice ali Male Osojnice, sprehodimo okoli Blejskega jezera, se povzpnemo na Blejski grad. Uživanje v termalnih bazenih, masažah in zbujanje z čudovitim razgledom vam lahko ponudijo naslednje namestitve: Rikli Balance Hotel, Hotel Astoria Bled, Hotel Kompas,Hotel Park.

  Vreme Bled Slovenija

  Hoteli so odprti čez celo leto. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Bled Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij za pare in družine.

   

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  Vrnite se nazaj na iskalnik in izberite drug datam odhoda ali povratka.

  Zaupajte nam svoje želje

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se