Dubai hotel all inclusive - ugodna ponudba za nepozabne počitnice

Dubai hotel ponuja razkošje in enkratno doživetje arabskega sveta, ne glede na število zvezdic. Ogromen izbor hotelov, ki so na razpolago v enem najbolj obiskanih mest, vam omogoča solidne namestitve s tremi zvezdicami, kot tudi najprestižnejše 5 zvezdične, ki jih nudi Dubai hotel all inclusive paket.

Pripravili smo posebne ponudbe po akcijskih cenah, ki vam zagotavljajo direkten let iz Ljubljane. Največje mesto Združenih arabskih emiratov se ponaša s številnimi zanimivostmi, kakršnih si ne morete ogledati nikjer drugje na svetu. Vsekakor je Dubai vreden obiska, pa naj gre za oddih z nakupovanjem in morskimi dogodivščinami ali za občudovanje tradicionalne kulture, arhitekture in okušanje vrhunske kulinarike.

Dubai all inclusive

Ta turistična meka arabskega polotoka omogoča ogled številnih futurističnih arhitekturnih atrakcij, ki se merijo v presežnikih. Verjetno ni nikogar, ki si ne bi želel doživeti v živo Dubai all inclusive ekstravagantnega hotela Burj al Arab, ki mu pripisujejo kar sedem zvezdic zaradi vrhunskega prestiža. Posebna oblika stavbe, ki spominja na jadro ladje, mu daje svetovno prepoznavnost, najnovejše arhitekturne inovacije in moderna tehnologija, pa omogočata gostom nepredstavljivo udobje namestitve in zabave.

Dubai hotel je sinonim za gostoljubje in ugodje

Dubai hotel ponuja svojim obiskovalcem vse, kar si je sploh moč zaželeti. Pregovorna arabska gostoljubnost in prijaznost dokazujeta, da se lahko vsak gost počuti kot v pravljici 1001 noči. Notranja oprema se ponaša s tradicionalnim izgledom, a le na zunanjost. Sodobne tehnološke rešitve omogočajo maksimalni komfort in nepredstavljivo zabavo z vrhunsko tehnologijo.

Dubai hotel all inclusive paketi vam ponujajo možnost, da okusite delček sveta bogatih, si privoščite večerjo v podvodni restavraciji, smučate v pokriti snežni dvorani, medtem ko je zunanja temperatura zraka več kot 40 stopinj, ali v enem od 70 nakupovalnih središč poleg nakupovanja obiščete živalski vrt, ki se nahaja v njem.

Zanimivost vredna ogleda in obiska je seveda še ena stavba, ki podira rekorde, to je Burj Khalifa. Poleg tega, da gre za najvišjo prostostoječo zgradbo na svetu, se ponaša tudi z drugimi zanimivostmi. Stavba nosi najvišjo fasado, narejeno iz aluminija in stekla. Notranja oprema in tkanine se kitijo s podpisom svetovno znane modne hiše Giorgio Armani. Preddverje hotela pa krasi velikanska skulptura katalonskega umetnika. Po skoraj 200 činelah se nežno zliva voda in ustvarja pravi zbor človeških glasov. Seveda pa ponuja tudi vrhunske Dubai all inclusive namestitve za petične goste.

Dubai hotel all inclusive omogoča gostom varno bivanje

Zaradi stroge zakonodaje velja to mesto za eno najvarnejših na svetu, kar se tiče kriminala. Znamenita turistična destinacija, ki privablja goste vsega sveta, je pol stoletja nazaj na zemljevidu obstajala le kot mala ribiška vasica. Z vlaganjem naftnih mogotcev je na tem mestu nastalo mogočno mesto, z neštetimi nakupovalnimi centri, Dubai all inclusive ponudbo, atrakcijami, športnimi objekti in rekordi, ki so prava paša za oči.

Kljub temu, da je na vsakem koraku možno videti znake obilja, stroga islamska pravila in zakonodaja skrbijo da se na ulici kot tudi v vseh Dubai hotelih gostje počutijo udobno in varno. Za prevoze po mestu skrbi dobro organizirana mreža metroja, prav tako pa številni taksisti. Čeprav promet v mestu daje kaotičen vtis, je prepovedana vožnja pod vplivom alkohola, prav tako pa so zagrožene stroge kazni za posedovanje ali uživanje droge.

Kot v vseh državah arabskega sveta je zaželeno izkazati spoštovanje prišlekov glede pravil oblačenja, kar pomeni izogibanje prekratkim in preveč izzivalnim oblačilom. Pri obisku nekaterih džamij pa morajo ženske pokriti tudi svoje lase.

Plačilna valuta je dirham, katerega menjavo vam ponuja vsak Dubai hotel all inclusive, kot tudi številne menjalnice in banke, ali pa gotovino preprosto dvignete na bankomatu. Ali veste, da obstajajo tudi bankomati, ki izplačujejo zlato in to kar v zlatih palicah? Tudi to je posebnost tistih krajev.

Dubai hotel all inclusive

Oglejte si pester izbor Dubai all inclusive namestitev

Na spletni strani Počitnice.si je na izbiro ogromno možnosti za Dubai all inclusive potovanja, s katerimi boste dodali nepozabne spomine v vašo knjigo doživetij. Uživali boste v ogledu atraktivnih znamenitosti, nakupovanju v sodobnih trgovskih centrih kot tudi v barantanju na tradicionalnih tržnicah, kjer je moč kupiti skoraj vse.

Izvrstna kulinarika Bližnjega vzhoda vas bo razvajala na vsakem koraku v restavracijah Dubai hotelov ali na stojnicah bazarja. Seveda je izbira jedi stvar individualnega okusa, a nekaj tipičnih lokalnih specialitet je vseeno vredno poskusiti. Ponavadi med njimi najdemo jedi iz čičerike, kot so humus, falafel ali faina. Obara iz jagnjetine, zelenjave, s prilogo iz kus kusa, se imenuje tajine. Na splošno vsebuje arabska kuhinja ogromno zelenjave, z njo so polnjeni tudi cmoki, tako imenovani samosas. Zelo pa prija pojesti osvežilno zelenjavno solato, imenovano tabular.

Dubai je moderno mesto, ki se je praktično v nekaj desetletjih razvilo iz preproste vasice v velemesto in priljubljeno turistično destinacijo. Vsak Dubai hotel all inclusive ponuja varnost, zanesljivost, udobje in nepozabno dogodivščino. Glede na številna vlaganja naftnih mogotcev in težnjo po novih edinstvenih presežkih, se mesto še vedno širi in razvija. Zato velja, da bo potovanje v Dubai vedno prineslo nova doživetja in ponujalo nove atrakcije, tudi če ste ga že kdaj v preteklosti obiskali. Spoznajte našo spletno stran in čimprej rezervirajte svoj termin po ugodnih akcijskih cenah. Prisrčno vabljeni.