Sri Lanka, Šrilanka

Akcija

s hotelom in letom iz Ljubljane, Zagreba, Benetk.

do fist minute 20% popusta

Pogoji za vstop na Sri Lanko

Za potovanje je obvezen potni list, ki je veljaven še vsaj 6 mesecev. 

Za vstop v Sri Lanko in bivanje na otoku do 30 dni, potrebujete vizo, ki jo pridobite ob prihodu na letališče v Colombu (Sri lanka) kot visa on arrival. Cena znaša 50 USD na osebo,dobite jo v potni list. Viso si lahko uredite že pred odhodom na potovanje na povezavi: www.eta.gov.lk

Potovanje po Sri Lanki za 5 dni in počitnice na obali od 2 do 7 noči

Za potovanje po Sri Lanki predlagamo 5 dnevno potovanje s 4 nočitvami v hotelih 3/4* in počitnice na zahodni obali Sri Lanke od 2 do 7 noči. Po prihodu na letališče v Colombo vas pričaka nas vodnik, ki je obenem tudi vaš šofer.

Med 5 dnevnim potovanjem boste obiskali Sigiryo, Dambulo, Kandy, Nuwara Elyia. Ogledali si boste zgodovinske znamenitosti, nacionalni park in obenem spoznali slikovito notranjost otoka. Potovanje lahko prilagajamo družinam ali parom. V ceno je vedno vključen polpenzion in vstopnine.

Potovanje po Sri Lanki lahko zaključite z 2 do 7 nočitvami ob obali v enem od hotelov, ki jih skupaj izberemo (kategorije 4* in 5*). Potovanje lahko nadaljujete tudi na Maldivih.

Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb, cenovni okvir na office@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo.

Kdaj in kako na Sri Lanko?

Za Sri Lanko imamo v ponudbi počitnice v hotelih 4* in 5* in krožna potovanja. Na Sri Lanko lahko poletite iz jubljane, Zagreba, Dunaja, Munchna in Benetk. Najlepše plaže so zagotovo na zahodni obali. Še posebej bi priporočili hotele v krajih Negombo, Kalutara, Beruwala. Večino hotelov vsako leto obiščemo in preverimo njihovo ponudbo, zato vam znamo dobro svetovati, kateri hotel je najbolj primeren za vas. V ponudbi imamo samo počitnice na obali in lahko na destinaciji sami doplačate za izlete v notranjost otoka ali pa vam ponudimo potovanje po Sri lanki od 4 do 7 dni in po želji še nekaj dni na obali.

Najbolj primeren čas za obisk Sri lanke je od oktobra do maja. Hrana v hotelih je prilagojena evropskemu okusu. Storitev v hotelih je lahko nočitev z zajtrkom, polpenzion ali all inclusive.