• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Topolšica

  Topolšica

  Terme Topolšica ležijo v kraju Toplošica, 10 km od Velenja.

  Terme Topolšica Slovenija

  Terme Topolšica so zdravilišče na obrobju v Topolšice. 

  Hoteli Terme Topolšica Slovenija

  Srce zdravilišča v termah Toplošica je hotel Vesna. Ob hotelu Vesna najdete zdraviliški park, ki je idealen za sprostitev in uživanje v naravnem okolju. V sklopu hotelskega kompleksa se nahajata zunanji in notranji vodni park. V termah Topolšica lahko uživate na 1.760 m2 vodnih površin s termalno vodo, ki blagodejno vpliva na zdravje.

  Vreme Topolšica Slovenija

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Topolšica Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij za pare in družine.

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  V iskalniku izberite naenkrat največ eno letališče.

  Če niste našli ponude, ki vas zanima, nam napišite na info@pocitnice.si odhod iz katerega letališča vas zanima, okvirni termin odhoda in povratka, za koliko oseb, starost oseb in storitev v hotelu (najem, polpenzion, all inclusive) in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 01 280 3000

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se