• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Pattaya

  Pattaya

  Pattaya se nahaja 160 km južno od Bangkoka na vzhodnem delu tajskega zaliva

  Pattaya

  Za vstop na Tajsko so ukinjeni vsi Covid pogoji. Viza za počitnice do 30 dni ni potrebna. 

  Pattaya ima čudovito morje s sanjskimi plažami in je tudi odlično izhodišče za odhod na tajske otoke. Kljub temu, da Pattaya slovi po zabavah lahko ponudi veliko več kot to. V Pattayi je veliko stvar s katerimi lahko zapolnite svoj čas. Mesto je dom številnih znamenitosti vse od orjaških podob Bude do čudnih in čudovitih galerij.

  Pomembno je, da si izberemo pravo lokacijo za bivanje v Pattayi. Predel Naklua je bolj tih in lahko bi rekli tajski, a ima najlepše plaže. Jamtien beach je sproščena, dokaj mirna lokacija med tem ko je Pattaya beach kraj za zabave. V Pattyai lahko izbirate med namestitvami različnih kategorij in cenovnih razredov. Bivate lahko v privatnih namestitvah, manjših hotelih ali luksuznih letoviščih.

  Kaj obiskati v Pattaya ?

  1. Botanični vrt Nang Nooch: Je odličen kraj za mirno popoldne. Vst pokriva 2,4m2 in ima nekaj najlepših rož na svetu.
  2. Pattaya floating market: Na Tajskem je veliko plavajočih tržnic. Ta v Pattayi je nekaj posebnega, ker je razdeljen na 4 regije in vsaka regija oziroma del trga prodaja izdelke, ki predstavljajo ta del Tajske.
  3. Vzpon na hrib Wat Phra Khao Yoi: Znan kot Big Budda Hill. Na hribu je največji Buda v regiji. Ko dosežete vrh, pod seboj vidite Pattayo in plažžo Jamtien. Poleg Bude se nahaja tempelj, ki ga še vedno uporabljajo tako, da vidite menihe in ostale vernike.
  4. Elephant Jungle Sanctuary: Veliko aktivnosti na Tajski vljučuje slone. Nekatere aktivnosti so zelo krute za njih. V svetišču boste izvedeli več o slonih, lahko jih boste hranili, kopali in se z njimi igrali.
  5. Vodni park na temo Cartoon Network: Vodni park je od Pattaye oddaljen 20 min vožnje in je odlična izbira za družine z otroki.

   

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se