• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Opatija

  Opatija

  Opatija je turistično mesto, ki leži v Kvarnerju.

  Opatija počitnice Hrvaška

  Opatija je mesti, ki leži v Kvarnerju. Je prečudovito mesto, pravijo mu tudi jadranska Nica. Opatija je priljubljena destinacija pri ljubiteljih pohodništva in kolesarjenja.

  Hoteli Opatija

  Opatije je destinacija, kjer lahko izbirate različnimi hoteli vseh kategorij.  Pri družinah z otroki je priljubljen Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, ki se nahaja ob promenadi Lungomare in parku Angiolina. Pri parih pa so zelo priljubljeni Remisens Premium Hotel Ambasador, Remisens Hotel Ambasadori in Smart Selection Hotel Istra. Vsi so bili leta 2019 prenovljeni.  Za ljubitelje wellnessa priporočamo Remisens Premium Grand Hotel Palce, kjer se prepletata zgodovina in sedanjost. V neposredni bližini mesta se nahaja tudi Grand Hotel Adriatic, kjer lahko izbirate med standard sobe 3* in superior sobe 4*. Za tiste, ki si želite mirnih počitnic pa priporočamo bivanje v hotelu Remisens Hotel Giorgio II. Nahaja se v kraju Ičiči, ki so od Opatije oddaljeni le 4 km. Opatija ima v večini skalnato in betonirano plažo. Opatija je vsekakor destinacija, ki je priljubljena tako pri družinah kot parih. Obožujejo jo predvsem pohodniki in kolesarji.

  Vreme Opatija

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Opatija Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se