Turčija all inclusive 2024

Do 30 % popusta za Turčijo

- 30 % popusta za LAST MINUTE ponudbe za odhod 16.6. z letalom iz Ljubljane in hotelom 4* z all inclusive ponudbo za 7 dni

z letalom iz Ljubljane, Graza, Dunaja, Munchna

Turčija – popolna all inclusive destinacija za poletje 2024

Rezervirajte ZDAJ in izkoristite akcijske ponudbe s popusti do – 30 % za popolne all inclusive počitnice v Turčiji s poletom iz Ljubljane, Graza, Dunaja in Münchna!

Poletje v Turčiji traja od zgodnje pomladi pa vse do pozne jeseni, zato je Turčija popolna destinacija tudi za krompirjeve počitnice. Na oddih v priljubljena turška letovišča Alanya, Side, Belek in Kemer lahko s Počitnice.si pod okriljem zanesljivih avstrijskih organizatorjev potovanj z direktim letom prevoznika Corendon Airlines poletite na letališče Antalya za 7 ali 14 dni. Poleg tega so vam vsak dan na voljo leti z Dunaja, dvakrat tedensko pa tudi iz Graza. Pri organizatorju potovanja DTA Touristk je vključen slovenski predstavnik na destinaciji pri odhodih letala iz Ljubljane.

Naša ponudba obsega več kot 400 hotelov od 3* do 5* vseh cenovnih razredov v predelih Side, Kemer, Belek, Alanya, Antalya ter Dalaman, Izmir in Bodrum, Marmaris in Istanbul. Večina hotelov na turški obali ponuja all inclusive ali celo ultra all inclusive storitev, torej povsem neomejene količine brezplačne hrane, pijače in zabave na številnih toboganih, brez težav pa najdete tudi bolj mirne, intimnejše kotičke za zaslužen počitek in sprostitev. V ceno paketa je vključen letalski prevoz, prevoz od letališča do hotela in nazaj ter namestitev v izbranem hotelu v Turčiji z all inclusive ponudbo.

Dovolite si izkusiti pristno turško gostoljubnost in rezervirajte svoje sanjske all inclusive počitnice še danes. Uporabite naš iskalnik ali pa nam pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si z vašimi željami glede odhodnega letališča, namestitve, ter števila potnikov in že v nekaj urah vam bomo na e-mail poslali najugodnejše all inclusive ponudbe za nepozaben oddih v Turčiji!

Parkiranje na letališču

Ljubljana (Brnik)

Za parkiranje na Letališču Ljubljana predlagamo parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Ob rezervaciji počitniic v naši turistični agenciji Počitnice.si lahko rezervirate parkiranje po znižani ceni 65 eur za 7 noči (8 dni) in 95 eur za 14 noči (15 dni). Ob rezervaciji in plačilu dobite voucher. Ob prihodu na parkirišče vzamete parkirno kartico. Voucher zadnji dan ob odhodu s parkirišča predložite na blagajni parkirišča v TISKANI obliki. Blagajna se nahaja v pritličju parkirne hiše (PH). V primeru zaprtja parkirne blagajne, je zagotovljena druga asistenca (obvestilo visi na oglasnem oknu parkirne blagajne).

Doplačilo za parkiranje v parkirni hiši (PH) ali na zunanjem parkirišču P1 znaša 25,00 EUR in je na voljo do zasedenosti vseh parkirnih mest. Doplačilo se poravna na parkirni blagajni pred izhodom.

Graz letališče

Za parkiranje na letališču v Grazu predlagamo parkiranje na parkirišču P3 ali P4. Parkirišča ni mogoče rezervirati vnaprej. Za potnike, ki potujejo s čarterskimi letalskimi poleti in v primeru, da plačajo parkiranje pred odhodom na počitnice na blagajni na letališču. To pomeni, da avto najprej parkirate na parkirišču in nato na blagajni APCOA plačate parkiranje pred odhodom letala.

Več informacij: https://www.flughafen-graz.at/sl/terminal/prihod-parkiranje/parkirisca/parkirisca

Dunaj letališče

Za parkiranje na Dunaju na letališču vam predlagamo PARKING PANDA, ki se nahaja cca 1 km od letališke stavbe. Cena na dan je običajno 8 eur. Za 7 dni na počitnicah plačate 8 dni. Prevoz s kombijem od parkirišča do letališke stavbe (3 minute) in nazaj je vključen. Parkirišče rezervirate preko spletne povezave, plačate zadnji dan ob prihodu na parkirišču. Osebju na parkirišču morate pustiti ključ od avta, saj med vašim bivanjem premaknejo avto.

Povezava za rezervacijo: https://www.pandaparken.at/sl/