Krf

First minute poletje 2024

za ponudbe 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12 ali 14 dni, z letom Ryan Air iz Zagreba in Trevisa pri Benetkah na otok Krf v Grčiji.

do 30% popusta

Kako na otok Krf za poletje 2024 s popustom do 20 % ?

Otok Krf spada med enega izmed bolj zelenih grških otokov. Zaradi čudovite pokrajine ga mnogi imenujejo smaragdni otok. Otok Krf leži med Jadranskim in Ionskim morjem. Krf ima zelo bogato zgodovino, kulturno dediščino, prečudovite plaže in neokrnjeno naravo, tako da je zelo priljubljena destinacija za počitnice, saj se za vsakogar nekaj najde.

Prtljaga na letalskem poletu na otok Krf

Ker je vključen polet z niskocenovnim prevoznikom, je v ceno vključen manjši nahrbtnik maksimalne dimenzije 40 x 20 x 25 cm. Doplačilo za 10 kg kovček znaša od 24 eur (cena ni ista za vse lete) v obe smeri skupaj ki ga vzamete s sabo na letalo ali ga oddate pri prijavi za let dimenzije 55 x 40 x 20 cm. Doplačilo za 20 kg kovček znaša od 50 eur (cena ni ista za vse lete) v obe smeri skupaj.

Parkiranje na letališu v Zagrebu in v njegovi bližini

Letališče Zagreb ima več možnosti parkiranja na zunanjih parkiriščih na letališču. Predlagamo, da parkirišče v poletnih mesecih rezervirate vnaprej na povezavi: Letališče Zagreb

Cenejše parkiranje je na okoliških parkiriščih, ki imajo vključen prevoz od letališča in nazaj. Predlagamo vam parkirišče SKY PARKING, ki je oddaljeno od letališča 1,5 km. Obvezno naredite rezervacijo vnaprej na spletni strani SKY PARKING. Transfer od parkirišča do letališča je vključen v ceno. Cena za 7 dni 44 eur, dodatni dan 5 eur. Kot dnevi se računajo ure, ko je vozilo parkirano na parkirišču.