• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Savudrija

  Savudrija

  Savudrija je turistično naselje, ki je od Umaga oddaljeno 9 km.

  Savudrija počitnice Hrvaška

  Savudrija se nahaja na severozahodu polotoka Istra. Predvsem je zaradi svoje lege in ogromno naravne sence priljubljena pri družinah z otroki in starejših.

  Šport in raziskovanje v Savudriji

  Tisti ki poleg počivanja plavanja in sončenja želi mesto katero mu nudi aktivne in adrenalinske izkušnje ga je v Savudriji našel. Športnim turistom v Savudriji svetujemo da najamejo kolo, saj so  ob označenih in lepo urejenih kolesarskih poteh številni rimski spomeniki. Prav tako je bilo mesto dodelano z številnimi peš potmi, igrišči za teni, surf in dive centri.

  Zadnja leta je Savudrija vedno bolj priljubljena pri ljubiteljih jadranja na deski saj ima Savudrija stalne vetrove, lahek dostop do morja in prijetne temperature. Izkušeni in amaterji bodo našli v Savudriji svoj ritem saj je na eni strani polotoka voda zelo mirna med tem ko je na drugi strani odprto morje kjer piha tramontana.

  Savudrija je znana po starih mestnih cerkvah, antičnih ruševinah in čudovitih samostanih. Posebno vam svetujemo ogled Savudrijskega svetilnika ki je najstarejši na Jadranu.

  Plaža Savudrija

  Prodnata plaža s skalnatimi predeli je primerna za družine z otroki in starejše osebe. Borov gozd ki se nahaja za plažo zagotavlja veliko naravne sence tudi v najbolj vročih mesecih. Plaža je najbolj prepoznana po visečih barkah in po Savudrijskem svetilniku. Tudi za osebe ki ne morajo oziroma težko hodijo je poskrbljeno saj je na določenih predelih plaže prilagojen vstop v morje.

  Sobe, apartmaji, bungalovi Savudrija Hrvaška

  Savudrija je destinacija primerna za ljubitelje ugodnih potovanj. Izbirate lahko med ponudbo cenejših namestitev kot so apartmaji, sobe in bungalovi Savudrija. Naselje se nahaja v čudovitem borovem gozdu, le nekaj korakov stran od morja. Plaža je betonirana in skalnata. Naselje je priljubljeno pri družinah z otroki ter starejših.  V naselju se nahaja centralna restavracija, kjer lahko koristite storitev polpenziona. Med poletno sezono je poskrbljeno tudi za animacijo, ki je prilagojena otrokom in odraslim.

  Vreme Savudrija

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Savudrija first minute, last minute

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice po do 30 % znižanimi first in last minute znižanimi cenami. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se