Rodos

Rodos first minute poletje 2024

iz Ljubljane, Benetk, Graza, Dunaja.

do 30% first minute popust

Rodos (Grčija) za poletej 2024, čudovite plaže in obilo možnosti za izlete, polne zanimivosti

Rodos (Grčija), otok v Egejskem morju, je ena od najbolj priljubljenih turističnih destinacij za nekajdnevne izlete in za daljše počitnice – in to ne le v Grčiji, ampak celo na svetu. Gre za enega največjih otokov, ki pripadajo Grčiji. Kaj je tisto, kar prlivablja v Grčijo oz. specifično na Rodos? Plaže so zagotovo eden od najpogostejših razlogov, zaradi katerih turisti obiščejo ta otok.

Izleti po otoku vas pripeljejo do nekaterih od najlepših plaž v vsej Grčiji – in celo na svetu. Otok pa se obenem ponaša z najrazličnejšimi znamenitostmi, povezanimi s fascinantnimi zgodovinskimi zanimivostmi. Raziskovati bo mogoče znamenitosti iz obdobja antične Grčije in znamenitosti iz drugih obdobij, ki so pomembno zaznamovale zgodovino tega območja.

Za izlet oziroma počitnice v Grčiji vam ne bo treba odšteti veliko denarja, tudi če izberete hotel all inclusive. Na voljo vam je možnost ugodnih počitnic na otoku. Cena počitnic za poletje 2024 je namreč znižana za do 30 % (odvisno od namestitve oziroma paketa). Končna cena bo torej izjemno ugodna – tako za hotel all inclusive kot za druge oblike namestitve v Grčiji.