• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Brela

  Brela

  Brela je zelo priljubljena destinacija na Makarski  Rivieri

  Brela počitnice Hrvaška

  Brela se nahaja v Srednji Dalmaciji, le 15 km od Makarske. Brela je znana po svojih čudovitih plažah in kristalno čistem morju. Glavna plaža v Breli, Punta Rata je bila razglašena za eno izmed 10 najlepših plaž na svetu.  Brela je  primerna destinacija za počitnice tako za mlade, starejše in družine z majhnimi otroki.

  Hoteli Brela Makarska riviera

  V kraju Brela lahko izbirate med različnimi namestitvami. Najbolj priljubljeni so hoteli Bluesun Marina, Maestral in Soline. Hoteli se nahajajo v bližini mesta Brela in so obdani s čudovitim borovim gozdom. Pred hoteli je prodnata plaža. Za vse tiste bolj zahtevne priporočamo bovanje v hotelu Bluesun Berulia, ki se je prodnata plaže oddaljen 100-500m. Maslinik. Brela je vsekakor odlična izbira za počitnice. Tukaj boste uživali tako tisti, ki radi poležavate na plaži kot tisti, ki obožujete aktivne počitnice.

  Vreme Brela

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.   Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Brela Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli različnih kategorij za pare in družine.

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se