• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Bohinj

  Bohinj

  Bohinj je znan po največjem naravnem jezeru in to je Bohinjsko jezero.

  Bohinj Slovenija

  Bohinj je destinacija, ki je priljubljena v vseh letnih časih.

  Hoteli Bohinj Slovenija

  Ob jezeru se nahaja lep hotel s pokritim bazenom Hotel Jezero. Nedaleč stran od Bohinjskega jezera je Bohinj Eco Hotel z vodnim parkom, bazenom in wellnessom. Poleg hotelov je še veliko apartmajev, penzionov, zasebnih sob, počitniških hiš,turističnih kmetij, hostlov.

  Vreme Bohinj Slovenija

  Hoteli so odprti čez celo leto. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Bohinj Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij za pare in družine.

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  V iskalniku izberite naenkrat največ eno letališče.

  Če niste našli ponude, ki vas zanima, nam napišite na info@pocitnice.si odhod iz katerega letališča vas zanima, okvirni termin odhoda in povratka, za koliko oseb, starost oseb in storitev v hotelu (najem, polpenzion, all inclusive) in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 01 280 3000

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se