Marsa Alam Egipt all inclusive

Marsa Alam počitnice Egipt

Direkten let je iz Dunaja. V Marsa Alam lahko letite vsak teden z Ljubljane v Hurgado z vključenim transferjem v Marsaalam.

Če vas privlačijo čudovite plaže, obilica sonca, čudoviti koralni grebeni potem je Marsa Alam prava destinacija za vaše počitnice. Marsa Alam se ponaša z neokrnjenimi koralnimi grebeni, čudovitimi peščenimi plažaimi, kristalno čistem morju in še bi lahko naštevali. Marsa Alam je raj za vse ljubitelje pisanega podvodnega sveta..

Kako in kam z letalom v Marsa Alam, Egipt

Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod v Marsa Alam z letalom iz okoliških letališč (Graz, Dunaj, Munchen) Marsa Alam je zelo priljubljena počitniška destinacija, kjer lahko čez dan uživate ob prečudovitih peščenih plažah, zvečer pa se odpravite do trgovinic in restavracij. Marsa Alam je odlična izbira za družine z otroki kot tiste, ki si želijo bolj umirjenih počitnic. Marsa Alam je vsekakor raj za ljubitelje pisanega podvodnega sveta. Za ljubitelje zgodovine priporočamo obisk Luxorja, kjer si v Dolini kraljev lahko ogledate grob znanega faraona Tutankamona.