• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Koh Samui

  Koh Samui

  Akciej  do -30 % za Koh Samui iz Ljubljane, Dunaja

  Pogoji za vstop na otok Koh Samui - Tajska

  Za vstop na Tajsko so ukinjeni vsi Covid pogoji. Viza za počitnice do 30 dni ni potrebna. 

  Za Koh Samui imamo v ponudbi vse hotele. Izbirate lahko med odhodi letala iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja, Munchna ali Benetk. Vključen je prevoz od letališča do hotela in nazaj. Za kombinacijo 2 do 4 noči v Bangkoku in nato počitnice na enem od otokov nam sporočite nam željeni datum, število dni in oseb na info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo.

  Koh Samui, počitnice Tajska

  Koh Samui je svetovljanski otok, ki privablja vse vrste popotnikov vse od »low budget« do tistih, ki si želijo počitnice preživeti v luksuznih vilah. Koh Samui je drugi največji tajski otok, njegova glavno panoga je turizem. Je pravi kraj za preživljanje tropskih počitnic. Koh Samui ponuja polno prelepih plaž, med najbolj priljubljeni sta Chaweng in Lamai. Chaweng je boljj živahna, polna nekega dogajanja. Lamai pa bolj ustreza tistim, ki si želijo ležernih počitnic.

  Na otoku lahko izbirate med različnimi namestitvami. Bivate lahko v manjših hotelih, bungalovih, luksuznih hotelskih naseljih, apartmajih in zasebnih sobah.  Večina popotnikov izbere samo nočitev ali nočitev z zajtrkom, saj se radi prepustijo okusom tajske kuhinje. V koliko pa vam to ne ustreza lahko izbirate tudi med različnimi namestitvami s polpenzionom ali all inclusive storitvijo. Med našimi gosti sta priljubljena Chaba Samui resort in Samui Buri beach resort.

  Najboljši čas za obisk otoka Koh Samui je od decembra do februarja ko traja suha doba in dežja skoraj ni. Seveda pa je to glavna sezona in so cene namestitev višje kot izven sezone.

  Kljub temu, da večina turistov otok obišče zaradi čudovitih plaž, vam v nadaljevanju predstavljamo 10 glavnih znamenitosti:

  1. Tempelj Veliki Buda: Nahaja se na severni strani otoka. Znotraj templja se nahaja več manjših svetišč. Sredi vsega pa se nahaja tudi manjši trg, kjer lahko kupite obeske za srečo.
  2. Hin Ta in Hin Ya: Skali dedek in babica se nahajata na plaži Lamai. Sta prava naravna umetnost, ki spominjata na moške in ženske intimne dele.
  3. Angthong National Marine Park: Zaščiteno območje z več kot 100m2 zemlje in morja ter dom številnih eksotičnih živali ter morskih bitij.
  4. Akvarij in živalski vrt Koh Samui: Oba nudita ogromno zanimivosti. V živalskem vrtu si lahko ogledate tudi predstavo s tigri.
  5. Kačja farma: Ogledati si lahko najbolj strupene kače v Aziji. Prirejajo tudi petelinje boje, ki so nekaj edinstvenega na otoku.
  6. Ribiška vasica Bophut: Je zgodovinski del Bophuta z zgradbami v rustikalnem slogu v katerem se nahajajo butične trgovinice, restavracije in nekaj manjših hotelov. Vsak petek celotno območje postane ena velika tržnica z zelo živahnim ozračjem.
  7. Wat Palu Laem: V bližini velike Bude, barvit zelo zanimiv budistični tempelj.
  8. Mumificiran menih v Wat Khunanom: Tukaj si lahko ogledate najbolj znanega mumificiranega meniha Luang Pardaeng, ki je umrl že več kot 20 let nazaj.
  9. Ladyboy kabare predstava: Predstava najbrž ne bo za vsakogar, pa vendar je vredna ogleda. »Tretji spol« je na Tajskem zelo popularen. Te predstave so zanimive predvsem zato, ker težko ločite ali je bila ženska, ženska že od rojstva.
  10. Slapova Namuang: Dva najlepša slapova na otoku. Skale in korenine ustvarjajo posebno stopnišče, ki vodi so naravnega bazena tik pod slapovi.

   

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se