• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Bečići

  Bečići

  Naselje Bečići se nahaja 2 km od Budve in je primeren kraj za počitnice za vse tiste, ki si želijo aktivnega oddiha.

  Bečići počitnice Črna gora

  Bečići so čudovita počitniška destinacija z neskončnimi peščenimi plažami in odličnimi hoteli.

  Hoteli, apartmaji Bečići

  V kraju Bečići lahko izbirate med različnimi namestitev.  Za pare in ljubitelje wellness centra priporočamo bivanje v prenovljenem hotelu Falkensteiner hotel Montenegro. Priljubljena sta  hotel Mediteran in  hotel Tara Sentido. Oba se nahajata v bližini peščene plaže  in sta priljubljena pri družinah z otroki.  Za vse ljubitelje all inclusive ponudbe priporočamo bivanje v Iberostar Bellevue.Med ljubitelji apartmajev je priljubljen  tudi hotel Bella Vista, ki ponuja bivanje v sobah in apartmajih. Nastanitev je od plaže oddaljena 90m.  Za tiste bolj zahtevne pa priporočamo bivanje v odličnem hotelu Splendid Conference and Spa resort, ki se nahaja na dolgi peščeni plaži v samem srcu Bečičev.  Bečići so idealen kraj za počitnice za vse, ki želijo uživati na čudovitih plažah in ljubitelje aktivnih počitnic.

  Vreme Bečići

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do oktobra.

  Bečići Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

   

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  Vrnite se nazaj na iskalnik in izberite drug datam odhoda ali povratka.

  Zaupajte nam svoje želje

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se