• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Pakoštane

  Pakoštane

  Pakoštane je priljubljeno manjše naselje v Dalmaciji.

  Pakoštane počitnice Hrvaška

  Pakoštane je priljubljeno manjše naselje v Dalmaciji. Mesto je obdano nacionalnimi parki: slapovi reke Krke, Velebit, Kornati in Plitvička jezera.  Pakoštane so vsekakor odlična destinacija za počitnice tako za družine, starejše in pare.

  Last minute akcija -15 % znižanje cene za Pine beach Pakoštane

  Za vse termine vam ponujamo akcijo znižane cene za 15 % za počitnice v čudovitem resortu Pine beach Pakoštane s storitvijo all inclusive light (zajtrk, kosilo, večerja in pijača ob obrokih), ki se nahaja  v čudovitem borovem gozdu ob kilometer dolgi plaži. Resort je sestavljen iz 560  hišic. Hišice so slamnate, polinezijskega stila (pokrite s slamo) so brez elektrike in vode. Sanitarije so skupne kot v kampu. Plaža je od resorta oddaljena 200m in iz skalnate prehaja v peščeno. Resort je zaradi svoje lokacije in storitve all inclusive light zelo priljubljen pri družinah z otroki. Vsakodnevno so v resortu organizirane aniamcija za odrasle in otroke. 

  Mobilne hiške Kamp Kozarica Pakoštane

  Za vse ljubitelje mobilnih hišk pa priporočamo bivanje v Kampu Kozarica, ki se nahaja neposredno ob obali in je od mesta oddaljen slabih 10 minut hoje. Kamp Kozarica je uvrščen med najboljše hrvaške kampe.  Plaža v kampu je betonirana in delno prodnata. Tukaj boste uživali tako tisti, ki radi poležavate na plaži kot tisti, ki obožujete aktivne počitnice.

  Vreme Pakoštane

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Pakoštane Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Bivate lahko v namestitvi,  ki je primerna tako za pare in družine.

   

   

  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se