• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Bahami

  Bahami

  Bahami

  Bahami so neodvisna država v Karibskem morju, ki jo sestavlja arhipelag 700 otokov in čeri. Na večjih otokih, kot so Grand BahamaParadise Island in Nassau, je možnost namestitve v all inclusive hotelih različnih kategorij, v sklopu katerih so vam na voljo številne aktivnosti na prostem ter v vodi. Bahami veljajo za tipično počitniško destinacijo, primerno za ljubitelje dobre hrane, pijače in glasbe. So tudi pogosta izbra mladoporočencev za poročno potovanje, saj ponujajo resnično osupljive romantične kotičke.

  Bahami se lahko pohvalijo s slikovitimi belimi peščenimi plažami, na katerih boste našli tudi majhne plavajoče pujske, ki se, tako kot mi, radi namakajo v turkiznem morju. Nekateri pravijo, da jih je pozabil pijani mornar, drugi, da so se na Bahame zatekli po brodolomu. Dejstvo je, da so prava atrakcija, namakanje v njihovi družbi pa vsaj tako zanimivo kot plavanje z delfini ali morskimi psi na otoku Compass Cay.

  Ljubitelji potapljanja si bodo na Bahamih zagotovo želeli od blizu ogledati modro luknjo ter njene podvodne jame ali pa največjo podvodno skulpturo na svetu in razbitine letala na morskem dnu. Popotnike navdušuje tudi zgodovinski svetilnik Isaaca Caya, ki se nahaja na vrhu korale in je bil zgrajen, da bi preprečil izginotja ladij v zloglasnem Bermudskem trikotniku.

  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se