Sardinija

Akcija

iz Trsta ali Benetk.

do 20 % popusta

Sardinija – podobe Karibov sredi Sredozemlja

Bele peščene plaže, kristalno čisto Sredozemsko morje, slikovita pokrajina, bogata zgodovina in izjemna kulinarika – to je samo 5 osnovnih razlogov, zakaj so počitnice na Sardiniji prava izbira v vseh letnih časih. A dejansko jih je še mnogo več!

V poletnih mesecih lahko na Sardiniji uživate na več sto kilometrih peščenih plaž, ki jih objema čudovito, kristalno čisto morje. Pozimi pa Sardinija ponuja nešteto možnosti raziskovanja slikovite pokrajine in ostankov civilizacije, ki so Sardinijo naseljevale že pred več tisočletji.

Na počitnice na Sardinijo z avtom ali letalom iz Trsta ali Benetk

Možnosti potovanja na Sardinijo je več. Lahko odpotujete z lastnim prevozom do Liborna in se tam vkrcate na trajekt za Olbio na severovzhodu Sardinije. Sardinija z lastnim avtomobilom je dobra izbira, če bi radi veliko potovali po otoku, a je treba vzeti v zakup, da vam bo pot do Sardinije in nazaj vzela kar nekaj časa. Že samo vožnja s trajektom od Livorna do Sardinije traja približno 8 ur!

Če želite prihraniti čas pri potovanju, pa je enkratna izbira za prevoz na počitnice do Sardinije tudi letalo. Najenostavneje in najceneje poletite iz Trsta ali Benetk (letališče Marco Polo) v prestolnico Cagliari na jugu Sardinije, kjer vzamete rent'a'car ali se poslužite javnega prevoza oziroma taksija do izbrane namestitve.

To jesen in zimo so poleti na Sardinijo iz Trsta in Benetk organizirani večkrat na teden, poleg letalskega prevoza pa vam na Počitnice.si uredimo tudi rezervacijo želene namestitve (ali namestitev) na Sardiniji in na vašo željo poskrbimo še za transfer do nastanitve in nazaj oziroma najem avtomobila za čas počitnic. Vse za popolne počitnice na Sardiniji!

Sardinija: apartmaji in hoteli za vsak okus in žep

V ponudbi imamo bogat nabor namestitev vseh vrst na različnih delih Sardinije, od apartmajev do hotelov. Prav tako imate proste roke tudi pri izbiri želene storitve v izbrani namestitvi na Sardiniji: izberete lahko bodisi nočitev z zajtrkom, polpenzion ali pa se pustite razvajati v all inclusive ponudbi hotelov od 3* do 5*!