• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Lanzarote

  Lanzarote počitnice Kanarski otoki

  Lanzarote je otok, ki vas bo očaral z vulkansko pokrajino. Lanzarote je eden od kanrskih otokov. Na otoku najdemo kar 300 ugaslih vulkanov, posledično je zato večina površja prekrita z lavo in vulkanskim pepelom. Lanzarote ponuja vzpetine na severu in jugu otoka, lepe dolge peščene plaže na vzhodni in zahodni obali, kakor tudi sanjske zalive z belimi obalami na jugu (Playa Papagayo). Otok Lanzarote spada med manj naseljene med kanarskimi otoki.

  Kako in kam z letalom na Lanzarote

  Turistična agencija Počitnice.si organizira odhod na  Lanzarote letalom iz okoliških letališč. Najboljši način za raziskovanje otoka je z avtom. Predlagamo, da si rent-a-car rezervirate pred prihodom na destinacijo, ga prevzamete na letališču in ga ravno tako vrnete na letališču, saj je to najugodneje. Na Lanzarote lahko izbirate med različnimi namestitvami za družine, pare in starejše. nastanitev ogromno, tako, da se za vsakogar nekaj najde. Lanzarote so destinacija, kjer se lahko sprostite na plažah, uživate v športnih aktivnostih. Lanzarote je vsekakor destinacija vredna obiska. Tukaj pridejo na svoj račun ljubitelji pohodništva, kolesarjenja in ljubitelji črnih plaž.

  Renta car Lanzarote

  Za vse otoke predlagamo, da si rent-a-car rezervirate pred prihodom na destinacijo, ga prevzamete na letališču in ga vrnete na letališču, saj je to najceneje. Cena za npr. Peugeut C3 znaša med 80 eur in 100 eur za vseh 7 dni. Dodatnih zavarovanj ni.

  Za plačilo rent-a-carja morate pri sebi obvezno imeti kreditno kartico in vozniško dovoljenje (zadostuje slovensko vozniško dovoljenje).

  Najugodnejša in najbolj zanesljiva ponudnika rent-a-car sta:

  Vreme Lanzarote Kanarski otoki

  Primeren čas za obisk Lanzarote skozi celo leto, saj so temperature vse mesece med 20 in 28 stopinjami Celzija.

  Lanzarote last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Lanzarote za družine in pare:

  Za svoje počitnice na otoku Lanzarote lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev vseh kategorij za pare in družine. Za Lanzarote imamo v ponudbi izbor hotelov za družine z all inclusive ponudbo. Če ste ljubitelj ugodnih potovanj lahko izbirate med ponudbo cenejših hotelov z zajtrkom ali polpenzionom. Lahko pa se odločite tudi samo za najem apartmaja.  Lanzarote je vsekakor odlična destinacija za preživljanje počitnic tako za družine in pare.

  Zakaj obiskati Lanzarote:

  1. Nacionalni park Timanfaya: Čudovita pokrajina oblikovana v 18. stoletju v obdobju vulkanskih dejavnosti.
  2. Mirador del Rio: Čudovita razgledna točka. Tam se nahaja butična trgovina in kavarna, kjer lahko uživate v čudovitem razgledu.
  3. Potapljanje: Lanzarote je znan po čudovitih plažah in obilnem morskem življenju. Potapljanje tukaj ponuja na ogled čudovite grebene in razbitine ladij.
  4. Plaža Papagayo: Je sestavljena iz več manjših plaž, ki se nahajajo med skalami. Droben pesek, kristalna voda in majhna restavracija ustvarjajo odličen kraj za počitniški oddih.
  5. Cueva de los Verdes: Je velika turistična znamenitost. Jamo so pred 3000 leti ustvarili tokovi lave iz bližnjega ognjenika Monte Corona. Jama je znana tudi po koncertih, ki se odvijajo v jami.
  6. Tržnica Teguise: Če se želite družiti z domačini, poizkusiti ali kupiti lokalne otoške izdelke potem se morate v nedeljo zjutraj sprehoditi po trgu Plazo Clavijo y Fajardo. Je odličen kraj za nakupovanje daril.
  7. Muzej Lagomar: Zgrajen na pečini strjene lava. Nenavadna arhitektura s hodniki in jamami, podobnimi sobam vas bodo enostavno navdušili. Vredno je ostati in počakati sončni zahod.
  8. Volcán El Cuervo: Na Lanzarote je veliko vulkanov in kakšnega si boste zagotovo želeli ogledati od blizu. Obiščite vulkan El Cuervo, kjer se dejansko lahko sprehodite v krater.
  9. Vinogradi: Lanzarote je proizvajalec veliko odličnih vin. Za vse ljubitelje priporočamo oglede in degustacije po vinskih kleteh.
  10. Karnevali: Med februarjem in marcem se na Lanzarote odvija sezona karnevalov. Zabava se odvija na vsakem koraku.
  11. Vodni parki: Največji vodni park na otoku se nahaja kraju Costa Teguise. Na otoku je tudi manjši park Aqualava na Playa Blanci, ki je del hotela. Vodna parka nista tako velika kot Siam Park na Tenerifih, vendar vseeno zagotavljata obilico zabave za otroke.
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se