• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Barbados

  Barbados

  Počitnice Barbados, Karibi

  Barbados je majhna otoška državica, ki se nahaja na skrajnem vzhodu Karibskega otočja in sodi med najbolj razvite države v regiji. Velja za sproščen otok, na katerem boste našli mir in divjino na bolj vetrovni atlantski obali ter turkizno morje in peščene plaže na mirnejši karibski strani otoka. S svojo bogato kolonialno zgodovino in edinstveno naravo predstavlja Barbados pravi raj za popotnike in raziskovalce neokrnjene narave; ljubitelje vodnih športov, družine, ki iščejo čisto, toplo morje, peščene plaže in rajske kotičke, romatične duše ter avantur željne seniorje.

  Se najdete v opisu? Potem odpotujte z nami na Barbados z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč  (Zagreb, Graz, Dunaj, Munchen, Benetke) na letališče Grantley Adams International v bližini prestolnice Brigetown. Odlična klima in čudovite plaže privabljajo turiste skozi celo leto. Barbados je super destinacija za surfarje, kajtarje in golfiste ter prava meka za potapljače - zlasti Coral Forests, ki se nahaja na južni strani otoka.  Barbados ponuja vse od guest house, luksuznih zasebnih hiš in vil, pa do hotelov različnih kategorij. Na atlantski zahodni obali otoka se nahaja veliko letovišč s hoteli, kjer lahko izbirate med različno ponudbo vse od nočitev do all inclusive storitev.  Na južni karibski strani otoka pa se najdete več manjših hotelov in apartmajskih naselij. Vsekakor se na Barbadosu najde namestitev za vse vrste nastanitev in različne proračune.

  Na Barbadosu najdete vse: od plantaž sladkornega trsa do destilarn ruma, jam, nacionalnih parkov ter naravnih rezervatov za divje živali! Ob petkih velja obiskati ribiško mestece Oistins na jugu otoka, kjer se zberejo lokalci in turisti ter uživajo v kulinarični ponudbi, pojejo, plešejo na reggae ritme in se zabavajo dolgo v noč. Na zabavah rum ter močni koktejli tečejo v potokih ter pomagajo sprostiti še tako trmaste duše, da začnejo migati z boki. Največ klubov je v Saint Lawrence Gap, kjer boste zagotovo našli vzdušje, ki vam bo odgovarjalo.

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  Vrnite se nazaj na iskalnik in izberite drug datam odhoda ali povratka.

  Zaupajte nam svoje želje

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se