• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Antalya

  Antalya

  Antalya

  Rezervirajte počitnice v Turčiji z letalom iz Ljubljane, Dunaja, Graza, Munchna do 20 % ceneje.  V ponudbi imamo 400 hotelov v predelu Lara, Side, Kemer, Belek, Alanya, Antalya.

  Vstop v Turčijo: V Turčijo lahko potujete brez omejitev in ne potrebujete testa ali cepljenja. 

  Pri organizatorju potovanja DTA Touristik je vključen slovenski predstavnik na destinaciji pri odhodih letala iz Ljubljane, Graza in Dunaja. 

  V vse ponudbe je vključen prevoz od letališča do hotela in nazaj.

  Antalya počitnice Turčija

  Antalya je glavno mesto turške riviere.  Tu boste  zlahka pozabila na vsakdanje skrbi in se prepustili utripu druge kulture. Antalya je glavno letališče na katerem pristane letalo in od koder sledi transfer v letoviške kraje Side, Kemer, Belek, Alanya.

  Kako in kam z letalom v Antalyo Turčija

  Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod v Antalyo z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč  (Graz, Dunaj, Munchen ). Antalya je kraj na turški rivieri, kjer se nahaja ogromno hotelov z all inclusive ponudbo. Veliko hotelov ima tudi svoje vodne parke, katere obožujejo predvsem družine z otroki.  Zelo priljubljeno je novejše, modernejše letovišče Lara, ki se nahaja v neposredni bližini Antalye ob dolgi peščeni plaži.  V Antalyi boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji čudovitih peščenih plaž, nakupovanja in ljubitelji zgodovine.  Pravi magnet za obiskovalce je vsekakor staro mestno jedro, kjer se nahajajo številne trgovinice, restavracije, bari, muzeji in pa seveda bazarji.  Tukaj  se boste lahko preizkusili v barantanju in začutili tisto pravo Turčijo.

  Vreme Antalya, vreme Turčija

  Poletna sezona v Turčiji se začne v mesecu maju in traja vse do konca oktobra. V mesecih maj, junij, julij, avgust, september in oktober lahko pričakujete temperature, ki so višje od 30 stopinj.

  Antalya Turčija last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Antalya Turčija za družine in pare:

  Za svoje počitnice v Antalyi lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev vseh kategorij za pare in družine. Za Antalyo imamo v ponudbi izbor hotelov za družine z all inclusive ponudbo. V ponudbi imamo vse hotele na obali z all inclusive ponudbo od 3* do 5* vseh cenovnih razredov. Antalya je vsekakor odlična destinacija za preživljanje počitnic tako za družine in pare.

  Kaj si ogledati v Antalyi:

  • Kaleiçi: Staro mestno jedro Antalye. Po teh ulicah starega mestnega jedra ljudje hodijo že več kot 2000 let. Tukaj si lahko ogledate mošejo, ki je bila poškodovana v požaru v 19. stoletju. Druga zanimivost je stolp z uro, ki stoji na vhodu v staro mestno jedro.
  • Slapovi Düden: Vsekakor si morat si morate ogledati spodnji slap (Karpuzkaldiran) med Antalyo in Laro. Tu se slap Düden pušča čez 40m visoke pečine v Sredozemlje. Urejen je tudi park z igrišči… Slapove si lahko ogledate tudi iz križarke, ki vas popelje do slapov iz starega pristanišča v Antaliyi.
  • Arheološki muzej Antalya: Je eden izmed najboljših v državi. Razstavljenih je več kot 5000 kosov v 13 dvoranah, različnih dob: prazgodovinske, rimske, grška, bizantinske in osmanske.
  • Mesto Perge: Nahaja se le 15 km iz Antalye. Perge je nastalo leta 1209 pr.n.st. Tukaj si lahko ogledate gledališče, rimske kopeli, nekropolo in mestna vrata.
  • Hadrijanova vrata: Slavolok, ki je bil zgrajen v imenu rimskega cesarja Hadrijana. So edina ostala vrata v obzidju, ki je obkrožalo mesto in pristanišče.
  • Gondola Tünektepe: Z hriba do kjer vas pripelje gondola se razprostira čudovit pogled do Antalye.
  • Mošeja Yivliminare: Čudovita mošeja uvrščena pod Unescovo svetovno dediščino.
  • Akvarij Antalya: Akvarij se je odprl leta 2012. Je čudovito doživetje, poseben čar ima 131m dolh predor z morskimi psi, ki je največji na svetu.
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se