Maldivi

Akcija

s hotelom in letom iz Ljubljane, Zagreba ali Benetk.

do 20% popust

Na Maldive do 20 % ceneje

Če ne najdete ponudbe, ki vam ustreza, nam pošljite e-mail na info@pocitnice.si z željenim terminom in letališčem odhoda, številom noči na otoku (večina najugodnejših ponudb je za 7 noči, skupaj 9 dni), številom in starostjo oseb in v nekaj urah boste po e-mailu prejeli najugodnejše paketne ponudbe za več otokov.

Vse naše paketne ponudbe za Maldive vključujejo letalski prevoz, prevoz od letališča do otoka in nazaj ter izbrano namestitev. Zagotovljeno je povračilo denarja v celoti v primeru, da je letalski polet odpovedan.

Kako na Maldive ?

Na Maldive organiziramo paketne ponudbe z letom iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja, Graza, Munchna, Benetk in Milana. Preverite ponudbe v iskalniku ali nam pošljite željeni termin in kateri otok vas zanima info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo.

Naša paketna ponudba za Maldive vključuje povratni letalski prevoz, prevoz od letališča do otoka ter nazaj in izbrano namestitev ter storitev na otoku. Predvsem je pomembno, da paketna ponudba vključuje povračilo denarja v celoti v primeru, da je letalski polet odpovedan. Paketna ponudba je za vas bistevno bolj varna kot, če si sami posebej rezervirate letalo in posebej nastanitev, saj vam nudi varnost glede povračila denarja in obenem vključuje našo asistenco, če bi pred ali med potovanjem prišlo do kakršnih koli sprememb.