• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Gran Canaria

  Na Gran Canario iz Graza ali Benetk(Treviso). Sporočite nam željeni datum, število dni in oseb na info@pocitnice.si in poslali vam bomo ponudbo.

  Vstop v Španijo (za vse starejše od vključno 12 let) se omogoči: https://www.spth.gob.es/

  – osebam, ki predložijo potrdilo o cepljenju s QR kodo zoper COVID-19 v angleškem, španskem, nemškem ali francoskem jeziku, in je od prejema drugega oz. zadnjega odmerka cepiva Comirnaty Biontech/Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Johnson+Johnson/Jansses, Sinovac ali Sinopharm, minilo najmanj 14 dni in največ 270 dni mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, rojstni datum, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel cepljenje, naziv vrste cepiva ter navedeni datum prejema obeh/dveh odmerkov cepiva.

  – osebam, ki so v obdobju od 180 dni do 11 dni pred prihodom v Španijo preboleli COVID-19. Osebe predložijo digitalni potrdilo o pozitivnem testu, ki mora vsebovati: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter pozitivni rezultat testa.

  -  osebam, ki predložijo digitalno potrdilo s QR kodo EU/zeleno potrdilo o negativnem rezultatu hitrega antigenskega testa, ki ni starejše od 24 ur pred vstopom v Španijo ali negativnem rezultatu molekularnega/PCR testa, ki ni starejše od 72 ur  pred vstopom v Španijo.

  Otroci stari do vključno 11 let, potrdil ne potrebujejo.

  VSAK POTNIK, KI NIMA DIGITALNEGA  POTRDILA S QR KODO O CEPLJENJU, PREBOLELOSTI ali NEGATIVNEM HITREM TESTU in je starejši od vključno 12 let, pred odhodom mora izpolniti FCS obrazec, ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es

  Rezervirajte last minute ponudbe za Gran Canarijo (Kanarski otoki) z letalom iz Graza, Dunaja in Benetk (Treviso)

  V iskalniku najdete paketne ponudbe z letalom iz Graza, Dunaja in Munchna. Dodatno na Gran Canario organiziramo vsak teden od novembra 2021 do marca 2022 letalske polete iz Trevisa pri Benetkah. Teh ponudb ni v iskalniku. Z veseljem vam jih pošljemo po e-mailu. Pošljite nam informacijo kateri termin in število oseb vas zanima na info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za naše paketne ponudbe zagotavljamo vračilo celotnega plačila v primeru odpovedi leta.

  Gran Canaria je zelo lep in urejen otok s čudovitimi peščenimi sipinami na jugu, ki so obenem tudi plaža ter lepimi in urejenimi vasicami v notranjosti otoka. Kanarski otoki so pod jurisdikcijo Španije in s tem Evropske unije, tako, da lahko tja potujete z veljavno osebno izkaznico.

  Kako in kam z letalom na Gran Canarijo

  Turistična agencija Počitnice.si  vam organizira odhod na Gran Canarijo z letalom iz okoliških letališč  Graz, Dunaj, Munchen, Benetke (Treviso), Milano na letališče v Las Palmas. Najboljši način za raziskovanje otoka je z avtom. Predlagamo, da si rent-a-car rezervirate pred prihodom na destinacijo, ga prevzamete na letališču in ga ravno tako vrnete na letališču, saj je to najugodneje.

  Od letališča do krajev kjer se nahaja večina hotelov:  Playe del ingles, Maspalomas, Meloneras, Puerto Rico in Puerto de Mogan je cca 30 km vožnje po avtocesti. Med najbolj priljubljene namestitve spadajo: Vista Oasis Bungalows, Bungaows Vistaflor, Duna Oasis Maspalomas, Abora Buenaventura, Caybeach Meloneras, družinski hotel z all inclusive ponudbo Paradise Lago Taurito. Za vse tise bolj zahtevne  priporočamo  bivanje v hotelu Melia Tamarindos, Club Riu Vistamar, Lopesan Costa Meloneras resort in še bi lahko naštevali, saj je namestitev ogromno. Gran Canarija je  destinacija, kjer se lahko sprostite na čudovitih peščenih  plažah ali pa se podate na različne izlete.  Priporočamo vam ogled vasic:  Tejeda, Perto de Mogan, Teror. Priporočamo tudi ogled živalskega parka Palmitos Park, akvarij Poema del Mar v Las Palmasu, vodni park Maspalomas. Tukaj pridejo na svoj račun ljubitelji pohodništva, kolesarjenja in ljubitelji črnih plaž in ljubitelji kajtanja in surfanja.

  Vreme Gran Canarija Kanarski otoki

  Primeren čas za obisk Gran Canarija je skozi celo leto, saj so temperature vse mesece med 20 in 28 stopinjami Celzija.

   Gran Canarija last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Gran Canarija za družine in pare:

  Za svoje počitnice na otoku Gran Canarija lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev vseh kategorij za pare in družine. Za Gran Canarija imamo v ponudbi izbor hotelov za družine z all inclusive ponudbo. Če ste ljubitelj ugodnih potovanj lahko izbirate med ponudbo cenejših hotelov z zajtrkom ali polpenzionom. Lahko pa se odločite tudi samo za najem apartmaja.  Gran Canarija je vsekakor odlična destinacija za preživljanje počitnic tako za družine in pare.

   

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se