Gran Canaria

Akcija

za odhode od novembra do marca iz Trevisa pri Benetkah

do 30% popust

Kanarski otoki – večna pomlad na otokih Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura in Lanzarote

Stari Grki so jih imenovali 'Srečni otoki', danes pa so Kanarski otoki znani kot destinacija večne pomladi, ki vabijo s prečudovitimi plažami, idiličnimi zalivi ter božanskimi razgledi. S Počitnice.si poletite na Gran Canaria z direktnimi leti iz Trevisa pri Benetkah, Graza, Dunaja, Salzburga, Münchna in Bologne.

Gran Canaria

Gran Canaria je zelo lep in urejen otok s čudovitimi peščenimi sipinami na jugu, ki so obenem tudi plaža, in lepimi ter urejenimi vasicami v notranjosti otoka. Potujete lahko z osebno izkaznico. Let traja običajno 5 ur.

Najlepši predel za mirne počitncie je predel Maspalomasa, Meloneras in Campo Internacional, saj je v tem predelu veliko parkov in rastlin. Na severnem delu otoka ni počitniških krajev.

Predlagamo, da si rent-a-car rezervirate pred prihodom na destinacijo, ga prevzamete na letališču in ga ravno tako vrnete na letališču, saj je to najugodneje. 

Od letališča do krajev kjer se nahaja večina hotelov: Playe del ingles, Maspalomas, Meloneras, Puerto Rico in Puerto de Mogan je cca 30 km vožnje po avtocesti, zato se boste brez težav znašli. 
Najugodnejši in najbolj zanesljiva rent-a-car ponudnika: 

- Autoreisen 

- Cicar

Za plačilo rent-a-carja morate pri sebi obvezno imeti kreditno ali plačilno kartico in vozniško dovoljenje (zadostuje slovensko vozniško dovoljenje). Cena za najem avta (npr. Citroen C3 ) je približno 100 eur za 7 dni, dodatnih zavarovanj in stroškov ni.

Priporočamo ogled vasic: Tejeda, Teror, Perto de Mogan

Družinam predlagamo ogled tematskih parkov: 

- živalski park Palmitos Park

- akvarij Poema del Mar v Las Palmasu

- vodni park Maspalomas