Dominikanska republika all-inclusive

Akcija

iz Ljubljane, Graza, Zagreba, Benetk, Dunaja in Munchna.

do 20% popust

Karibi in Dominikanska republika, Punta Cana, Bayahibe so najbolj obiskana destinacija sanjskih Karibov - sedaj po še posebej ugodnih cenah!

Če v iskalniku ne najdete prave kombinacije ali termina za svoj okus, nam na e-mail info@pocitnice.si pošljite željeni termin odhoda, število nočitev ter število in starost potnikov in v samo nekaj urah boste prejeli najugodnejše paketne ponudbe za vaš izbor!

Dominikanska republika je popolna počitniška destinacija na Karibih, primerna za vse generacije, brez težav pa se tam znajdejo tudi ‘novopečeni’ popotniki brez predhodnih potovalnih izkušenj. Še posebej sta med slovenskimi turisti priljubljeni letovišči Punta Cana na jugovzhodu ter Bayahibe na skrajnem jugu države. Organizacijo potovanja lahko zaupate nam, saj vam zagotavljamo najboljšo ponudbo za vaš denar!

Pripravili smo namreč posebne paketne akcijske ponudbe za počitnice na Dominikanski Republiki s poletom iz Ljubljane, Zagreba, Gradca in Dunaja ter jih zaradi velikega povpraševanja še dodatno znižali za do 20 %. V sklopu paketa vam vse hotele z luksuzno all inclusive storitvijo ponudimo po zagotovljeno najnižji ceni. Ne verjamete?