• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Sharm El Sheikh

  Sharm El Sheikh

  Sharm El Sheikh

  Sharm el Sheikh počitnice Egipt

  Potovanje v Egipt je brez omejitev. Egipt je ukinil vse PCT pogoje, ki so veljali za vstop v državo. V Egipt lahko potujete brez omejitev in ne potrebujete testa ali cepljenja. Povratek v Slovenijo je brez omejitev.

  Za Sharm El Sheikh je vizum za slovenske državljane brezplačen. 

  Ob rezervaciji se plača 30 % akontacije, ki se vrne če je let odpovedan. Pri nas lahko doplačate za zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki krije tudi, če zbolite zaradi COVID-19. Cena zavarovanja je 5 % cene potovanja.

  Internet v hotelih v Egiptu

  Vsem potnikom, ki potrebujejo Wi-fi internet ves čas počitnic v Egiptu, svetujemo, da si na letališču v Hurgadi ali Sham El Sheiku kupijo podatkovno kartico za internet operaterja ORANGE ali VODAFONE. Cena kartice je običajno med 10 do 15 eur. Kartice se razlikujejo glede na prenos podatkov, ki je običajno 20 GB. Polovico podatkov je na voljo za Viber ali WhatsApp, polovica za prenos podatkov. Kartico lahko kupite tudi naknadno v trgovinah Vodafone ali drugih mobilnih operaterjev. Hoteli imajo brezplačne Wi-fi povezave, vendar se mnogokrat zgodi, da zaradi veliko turistov, ki dopstopajo do interneta, le ta deluje počasi ali sploh ne deluje.

  Svetujemo vam, da obiščete Sharm el Sheikh, ki je zelo priljubljeno turistično letovišče v Rdečem morju. Navdušil vas bo s prečudovitim morjem in koralnimi grebeni. Nekateri spadajo med najlepše na svetu, zato je Sharm el Sheiikh raj za vse ljubitelje potapljanja in snorklanja.

  Kako in kam z letalom v Sharm el Sheikh

  Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod v Sharm el Sheikh z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč (Graz, Dunaj, Munchen, Benetke). V bližini letališča se nahaja turistični kraj Nama bay, kjer se nahajajo številne restavracije, bari, trgovinice in bazarji.  Severovzhodno  od Sharm el Sheika se nahaja Dahab,  za ljubitelje kajtanja. Sharm el Sheikh je primeren  za vse, ki  bi radi poležavali ob plaži ali se odpravili na izlet. Če ste ljubitelji podvodnega sveta vam predlagamo obisk narodnega parka Ras Mohammed in otok Tiran. Za vse adrenalinske navdušence pa svetujemo Jeep safari ali vožnjo s štirikolesniki po puščavi.

  Vreme Egipt Sharm el Sheikh

  Glede na lego je Sharm el Sheikh primeren za obisk čez celo leto. Ozračje je suho in vroče, vendar se vročina ne občuti saj zrak ni vlažen. Kopalna sezona traja od aprila do konca decembra.

  Sharm el Sheikh last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Sharem el Sheikh za družine in pare

  Za svoje počitnice v Sharm el Sheiku lahko izbirate med hoteli vseh kategorij za pare in družine. Sharm el Sheikh priporočamo potnikom, ki želijo uživati v all inclusive ponudbi, pa tudi za počitnice družinam, saj imajo hoteli veliko aktivnosti, ki so na voljo družinam.

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se