• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Medulin

  Medulin

  Medulin je turistično mesto, ki se nahaja poleg Pule, na koncu Istarskega polotoka

  Medulin počitnice Hrvaška

  Medulin je bil nekdaj manjša ribiška vasica, danes je priljubljena turistična destinacija.  Medulin leži na polotoku Istra. Medulin je mesto, kjer lahko preživite mirne ali aktivne počitnice.

  Znamenitosti Medulin

  Športne aktivnosti: Medulin je nedolgo nazaj dobil pridih športa in aktivnosti. Z eno izmed najbolje opremljenih mest z športno infrastrukturo bo Medulin pritegnil vsakega ljubetlja nogometa, rokometa, košarke, odbojke, tenisa. Prav tako Medulin ponuja možnosti skokov z padalom, jadranjem, minigolfom in potaplanjem.

  Cerkev sv Agnes:
  Včasih je bila ta cerkev zavetje obrtnikov, zdaj ta cerkev predstavlja veliko umetniško vrednost. Vendar pa so bili vaščani, ki so se spomnili prvotnega videza, nezadovoljni z novimi posodobitvami ki jih cerkev dobila okoli leta 1930. Od starega prvotnega izgleda je le ohranjen oltar s kipom sv Agnes. Na oboku apside vidimo njeno originalno leto izdelave – 1893. Mozaiki freske prikazujejo znane rituale in prizore iz časov evangelijev. Po ogledu te ikonične cerkve z dvema zvonikoma vam svetujemo sprehod po ozkih ulicah mestnega jedra.

  Najlepše plaže Medulina

  Plaža Kažela: Skalnata plaža ki se nahaja v neposredni bližini kampa Kažela ponuja obilo zabave za družine. Plaža ponuja veliko travnate površine za udobno sončenje. Po celi plaži so speljane prijetne peš poti. Za plažo se nahaja gozd Borovcev ki nudi obilo naravne sence. Plaža vam ponuja najem pedalinov. Zadnja leta je ta plaža pridobila popularnost pri deskarjih.

  Plaža Bijeca Medulin: Peščena plaža Bijeca je ena izmed najbolj znanih plaž v Medulinu. Dolga je približno 1 kilometer. Zaradi lahkega vstopa v morje in prijetne sence borovcev to plažo svetujemo mladim družinam in starejšim. Nizka voda bo vašim otrokom omogočala prosto in dolgo čofotanje v vodi. Prostor kjer se lahko otroci igrajo je ograjen prav tako pa je posebni reševalec ki pazi samo na ta predel plaže. Del plaže je omogočen tudi invalidnim osebam. Dodatna ponudba za otroke je definitivno interaktivno otroško igrišče z trampolinom, igrala na vodi in trampolin. Za udobje staršev je tudi poskrbljeno z najemom ležalnikov in senčnikov ki vam bo gotovo koristilo v poletnih mesecih ko temperature narastejo. Na plaži se nahaja javni WC s slačilnicami in tuši. Na plaži prav tako ne zmanjka izbira barov, restavracij in trgovin.

  Hoteli, apartmaji, mobilne hiške Medulin

  Medulin je priljubljena destinacija za vse generacije. Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivate v hotelu Holiday, ki ima prodnato in delo skalnato plažo oddaljeno le 100m. Hotel ponuja 2 zunanja bazena s slano vodo, ločeno teraso za sončenje kjer najdete ležalnike in s senčnike. V hotelu so sobe klimatizirane z brezplačnim brezžičnim internetom. Vse športnike po zagotovo navdušil športni center z atletskimi stezami ter s 6 nogometnimi igrišči na travi. Do centra Medulina ste oddaljeni le 500m. Priljubljen  je tudi hotel Park Plaza Belvedere ki je bil obnovljen leta 2014. Sam hotel se nahaja v bližini plaže v čudoviti naravi.  Plaže je prodnata, skalnata in v bližini peščena.  Hotel ponuja dva zunanja bazena z ogrevano morsko vodo kjer se nahajajo ležalniki in senčniki. Od mesta Medulin je hotel oddaljen dobrih 600m. 

  Za tiste, ki pa raje bivate v apartmajih priporočamo Al Pini Resort, ki se nahaja 1,5 km od centra Medulina in 200 m do kamnite in betonirane plaže.  Za vse ljubitelje mobilnih hišk priporočamo bivanje v kampu Grand Arena Kažela in kampu Arena Medulin. Grand Arena Kažela se nahaja na prijetni lokaciji dveh zalivov in nudi obilo sence gozda Borovcev. Kamp nudi 2 zunanja bazena z ogrevano morsko vodo in otroško igrišče. Vse hiške so klimatizirane. V kampu lahko najdemo tudi bar z restavracijo ki nudi prijeten pogled na morje. Kamp Arena Medulin svetujemo prav vsakomur saj nudi vse tipe plaž ki jih najdemo v Istri. Za najmlajše se nahaja peščena plaža ki omogoča igranje v vodi. Za pare svetujemo prodnato plažo kjer je običajno manj ljudi, tudi v glavnih sezonah. Sence je obilo povsod poleg znamenitega polotoka kjer je zelo malo vegetacije. Mobilne hiške so predvsem priljubljene pri družinah z otroki.

  Vreme Medulin

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Medulin First minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice z kar 30% popusta na izbrane destinacije.

  • 1
  • 2
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se