• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Side Turčija all incluisve

  Side Turčija all incluisve

  Rezervirajte do 30 % ceneje z direktnim letom iz Ljubljane, Graza ali Dunaja.

  Side počitnice Turčija

  IZ LJUBLJANE, GRAZA ALI DUNAJA DIREKTNO V ANTALYO. 

  Vstop v Turčijo: V Turčijo lahko potujete brez omejitev in ne potrebujete testa ali cepljenja. 

  Pri organizatorju potovanja DTA Touristik je vključen slovenski predstavnik na destinaciji pri odhodih letala iz Ljubljane, Graza in Dunaja. 

  Na območju Manavgat se nahaja turistično mesto Side. Mesto je bilo zgrajeno v obdobju antične Grčije. Izjemno popularnost med popotniki so mestu prinesle redke znamenitosti, slikovite plaže, visoko razvita turistična infrastruktura. Zelo razvita infrastruktura mesta ponuja ogromno izbiro hotelov in restavracij, tako da lahko vsak obiskovalec izbere možnosti, ki mu finančno najbolj ustreza.

  Kako in kam z letalom v Side Turčija

  Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod v Side z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč  (Graz, Dunaj, Munchen ) na letališče v  Antalyi. V kraju Side se nahaja ogromno hotelov z all inclusive ponudbo. Počitnice v Side so priljubljene  zaradi njegovih znamenitosti in številnih plaž. Značilnosti plaž so peščenost in plitva voda, ki je super za družine z otroki. Veliko hotelov ima tudi svoje vodne parke, katere obožujejo predvsem družine z otroki. 

  Vreme Side vreme Turčija

  Poletna sezona v Turčiji se začne v mesecu maju in traja vse do konca oktobra. V mesecih maj, junij, julij, avgust, september in oktober lahko pričakujete temperature, ki so višje od 30 stopinj.

  Side Turčija last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Side Turčija za družine in pare

  Za svoje počitnice v Side lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev vseh kategorij za pare in družine. Za Side imamo v ponudbi izbor hotelov za družine z all inclusive ponudbo. V ponudbi imamo vse hotele na obali z all inclusive ponudbo od 3* do 5* vseh cenovnih razredov. Side je vsekakor odlična destinacija za preživljanje počitnic tako za družine in pare.

  Zakaj obiskati Side?

  1. Tempelj boginje Atene in Apolla: Na vrhu polotoka Side so ostanki dveh templjev starodavnega mesta posvečenih Ateni in Apollu.
  2. Gledališče Side: Je največje v starodavni Pamfiji, sprejelo je lahko več kot 15.000 gledalcev. Takoj za gledališčem je Agora, tržnica z rimske dobe.
  3. Muzej Side: Manjši, vendar ponuja na ogled očarljivo zbirko. Ogledate si lahko helenistične in rimske kipe, ki so jih našli v okolici mesta Side.
  4. Vzhodna plaža: Najbolj priljubljene so plaže na vzhodu, kjer je polno dogajanja, veliko restavracij in barov. V ponudbi je tudi veliko dodatnih športnih aktivnosti.
  5. Agora: Ta rimski kompleks je deloval kot Agora (javno središče). Na njeni vzhodni strani naj bi se nahajala knjižnica, ogledate si lahko obširne ruševine, bizantinske škofovske palače in krstilnica.
  6. Ostanki mesta Seleucia: Ležijo 15 km iz mesta Side. Tu so v 70ih letih izkopavanja odkrili veliki kopališki kompleks.
  7. Slapovi Manavgat: 13 km od mesta Side. Slapovi so obkroženi z urejenimi vrtovi in so zelo priljubljeni med družinami in posamezniki.
  8. Ruševine Selge: Do rimskega obdobja je lokacija varovala mesto pred tujo vlado. Obširne ruševine obsegajo kar nekaj zanimivih ostankov iz tega obdobja.
  9. Kanjon Köprülü: Iz mesta Side oddaljen 70 km je pravi raj za adrenalinske navdušence, ki se radi podajo na dober rafting.
  10. Jame Düdencik: So pravi raj za jamske navdušence. Obiščete lahko številna podzemna jezera podzemna jezera in uživate v naravnih lepotah mesta Side.
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se