Marmaris

PCT pogoj za Turčijo je ukinjen. Rezervirajte do 30 % ceneje z letom iz Ljubljane, Graza ali Dunaja.

Marmaris počitnice Turčija

Marmaris ali Egejski biser kot mu radi rečejo je znan predvsem po razgibani obali s številnimi zalivčki s čudovitim turkiznim morjem. Marmaris je mesto na jugozahodu Turčije. Marmaris je priljubljen kraj za preživljanje počitnic na čudovitih plaž.

Marmaris je pravo mesto za razvajanje in rekreacijo. V Marmarisu ni veliko znamenitosti in spomenikov. Med najbolj priljubljene dejavnosti spadajo obiski vodnih parkov, križarjenje po sosednjih otokih, safariji, potaplanje in različni vodni športi.

Kako in kam z letalom v Marmaris Turčija

Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod v Marmaris z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč (Graz, Dunaj, Munchen ) na letališče v Dalaman ali Bodrum. Marmaris je destinacija s čudovitimi peščenimi plažami in odličnimi hoteli. Hoteli slovijo po moderni arhitekturi, različnih storitvah in all inclusive ponudbi. V hotelih je čez dan poskrbljeno za dnevno animacijo, zvečer pa se lahko prepustite odličnim zabavam. Marmaris je odlična izbira za družine z otroki in posameznike. Marmaris je vsekakor destinacija vredna obiska.