• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Budva

  Budva

  Budva je priljubljeno turistično mesto v Črni gori.

  Budva počitnice Črna gora

  Budva se lahko pohvali se lahko s čudovitimi peščeno-prodnatimi plažami i in pestrim nočnim življenjem.

  Hoteli in apartmaji Budva

  V kraju Budva lahko izbirate med različnimi namestitev. Najbolj priljubljeno je Turistično naselje Slovenska plaža, ki je razdeljeno 3* in 4* del. Vsak del ima svojo restavracijo. Naselje se nahaja v parku in je od peščeno-prodnate plaže oddaljen 30m. Za vse ljubitelje ugodnih počitnice se le pol kilometra od naselja se nahaja Villa Ljubanović.  Za vse, ki bi bili radi bolj v centru Budve, priporočamo hotel Avala, ki se nahaja ob prodnati plaži.  Priljubljen je tudi malo bolj luksuzen apartmajski kompleks Hotel Tre Cane, ki je sestavljen iz glavne zgradbe in dveh depandans. Nahaja se le nekaj korakov stran od prodnate plaže.  Budva je primerna za počitnice tako za  ljubitelje lepih plaž, zabave in športa.

  Vreme Budva

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.   Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do oktobra.

  Budva Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  Vrnite se nazaj na iskalnik in izberite drug datam odhoda ali povratka.

  Zaupajte nam svoje želje

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se