Kemer

Akcija

z direktnim letom iz Ljubljane, Graza ali Dunaja.

do 30% popust

Kemer počitnice Turčija

Rezervirajte počitnice v Turčiji z letalom iz Ljubljane, Dunaja, Graza, Munchna do 30 % ceneje. V ponudbi imamo 400 hotelov v predelu Lara, Side, Kemer, Belek, Alanya, Antalya.

Pri organizatorju potovanja DTA Touristik je vključen slovenski predstavnik na destinaciji pri odhodih letala iz Ljubljane, Graza in Dunaja.

Kemer počitnice Turčija

Nekoč ribiška vasica, danes pa priljubljeno turistično središče, ki ponuja vse vrste sprotitve in zabave. Kemer je zaradi svojih naravnih lepot eden izmed lepših krajev na Turški rivieri. Kemer je znan predvsem po svojih prodnatih plažah in obali dolgi 52 km in veliki marini.

Kako in kam z letalom v Kemer Turčija

Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod v Kemer z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč (Graz, Dunaj, Munchen ) na letališče v Antalyo. V Kemru se nahaja ogromno hotelov z all inclusive ponudbo. Izbirali boste lahko med različnimi namestitvami in se odločili za tisto, ki vam najbolj ustreza. Poleg osrednjega Kemra so priljubljena počitniška središča tudi Beldibi, Goynuk, Kiris, Camyuva in Tekirova. Mesto podpirajo borovi gozdovi narodnega parka Olympos. V bližini pa ležijo tudi ostanki grško-rimskih ruševin. Turisti radi obiskujejo Kemer zaradi njegovih naravnih lepot, čudovitega morja in urejenih plaž. Turizem je glavni nosilec lokalnega gospodarstva. Veliko hotelov ima tudi svoje vodne parke, katere obožujejo predvsem družine z otroki. Kvalitetni in udobni hoteli, obkroženi s turkizno modrim Sredozemskim morjem in odlična turška kulinarika so pravi argumenti zakaj obiskati Kemer.