Phuket in Khao Lak

Akcija

let iz Ljubljane ali Dunaja

do 20% popust

Pogoji za vstop na Phuket- Tajska

Za vstop na Tajsko so ukinjeni vsi Covid pogoji. Viza za počitnice do 30 dni ni potrebna.

Privoščite si počitnice na otoku Phuket in v letovišču Khao Lak - najbolj priljubljenih destinacijah na Tajskem v letu 2022!

To jesen in zimo pakiramo kovčke za na Tajsko, da se sprostimo na čudovitih peščenih plažah, naužijemo morskih radosti in se opremimo s svežo dozo vitamina D! Pridružite se nam in poletite z nami na Phuket in v Khao Lak po še posebej ugodnih cenah!

S Počitnice.si lahko direktno na Phuket poletite iz Ljubljane, Dunaja, Zagreba, Benetk ali Münchna z zgolj enim presedanjem v Istanbulu, Dubaju ali Dohi. Zagotovljeni letalski prevozi so organizirani vsak dan, izbirate pa lahko med 70 različnimi kombinacijami letalskih poletov. V vse ponudbe je vključen tudi transfer z letališča do izbranega hotela in nazaj. Tako do izbrane namestitve na otoku Phuket kot do letovišč Khao Lak na celinskem delu Tajske pot traja približno 1 uro – ravno dovolj, da se navadite na nekoliko vlažnejše tropsko podnebje!

Na Tajskem je toplo skozi vse leto, a lahko ločimo suha in deževna obdobja. Jugozahod Tajske, kjer ležita Phuket in Khao Lak, monsunsko deževje denimo namaka od aprila do oktobra, zato se te predele bolj splača obiskati od novembra do marca, ko ni dežja, temperature pa so nekoliko bolj znosne kot v poletnih mesecih.