Kranjska Gora

Rezervirajte počitnice v Kranjski Gori in plačajte s turističnimi voucherji (boni) ob prihodu v hotel. Za hotele v Kranjski Gori je potrebno rezervacijo potrditi s kreditno kartice kot garancijo vašega prihoda v hotel. Če kartice nimate in želite potrditi rezervacijo s plačilom akontacije nas pokličite na 01 280 3000

Počitnice v Kranjski gori s turističnimi voucherji - boni

Turistični boni nam omogočajo obisk naših prečudovitih krajev, ki jih do sedaj mogoče nismo uspeli obiskati. Turistične bone lahko izkoristite tudi v Kranjski gori, kjer se prepustite živahnim doživetjem, kot so smučanje, pohodništvo, razvajanje v wellnes centru in še veliko več.

Rezervirajte pri nas hotele in apartmajev Kranjski gori in plačajte s turističnimi voucherji - boni

Med najbolj priljubljenimi namestitvami so Hotel Kompas, Ramada Resortu, Ramada Hotel and Suits, apartmajih Vitranc in Hotel Špik. Hotel Kompas se nahaja tik ob vznožju smučišča in je obdan z veliko zelenimi površinami. V hotelu lahko uživate v wellnessu, savnah in notranjem bazenu. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, ki lahko uživajo v otroškem bazenu s toboganom. Ramada resort v Kranjski gori uvrščajo med najboljši smučarki hotel v Sloveniji. Ima zelo lepo urejenih 118 sob s štirimi zvezdicami in pogledom na gore, ki vam pričarajo res pravi oddih. Bazenski kompleks Wellness Larix se ponaša kar s 400m2 vodnih površin. Kopanje v zastekljenem vodnem parku še posebej pozimi ustvarja prav posebno čarobno doživetje. Na voljo so tudi različne savne, kopeli in masaže, ki vašim počitnicam dodajo še češnjo na vrh smetane. Za ljubitelje apartmajev priporočamo koriščenje turističnih bonov v apartmajih Vitranc, ki so od smučišča oddaljeni le 50 m. Apartmaji imajo 3* in so opremljeni s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, balkonom ter spalnico z dvema ali tremi posteljami. Na voljo imate tudi penzionsko ponudbo in ostale gostinske in wellness storitve verige Hit Alpinea Kranjska gora. V bolj umirjenem okolju le pet kilometrov iz Kranjske gore se nahaja Gozd Martuljek, kjer stoji Hotel Špik, ki ima prav poseben značaj. Naravni materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost. Vsi gosti hotela se lahko kopajo v treh notranjih bazenih Wellnessa Špik. Za doplačilo pa lahko koristite tudi masaže in savne. Tradicionalna slovenska hrana navdušuje obiskovalce. Kranjska gora je destinacija, kjer lahko svoj prosti čas preživite v naravi in uživate v lepotah najvišjih slovenskih vrhov.

Kranjska gora last minute hotel

Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

Kranjska gora za družine in pare:

Za svoje počitnice v Kranjski gori lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev za pare in družine. Bivate lahko v hotelih različnih kategorij in bogate ponudbe. Če ste ljubitelj ugodnih potovanj, pa se lahko odločite tudi samo za najem apartmaja.