• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Moravske Toplice

  Moravske Toplice

  Rezervirajte počitnice v Moravskih Toplicah na bone - turistične voucherje in plačate v hotelu z bonom, denarjem ali s kartico. Dodatne informacije 01 280 3000

  Moravske toplice, počitnice Slovenija

  Moravske toplice so pravi čar Prekmurja. Tukaj odkrijete odlično prekmursko kulinariko, se sprostite v vrelcih črne termomineralne vode v hotelskih bazenih  ali vodnem parkuOdpravite se lahko na ogled slikovitega Prekmurja, igrate golf ali pa se enostavno prepustite uživanju v wellnessu. Aktivnosti vam zagotovo nebo zmanjkalo. Pravijo, kdor enkrat obišče Prekmurje se bo zagotovo še vrnil.

  Moravske toplice hoteli in apartmaji

  V Moravskih toplicah lahko izbirate med različnimi tipi namestitev. Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivate v hotelu Livada Prestige, edinem pet zvezdičnem hotelu v Prekmurju. Hotel ima na voljo lastno kopališče, ki je namenjeno gostom hotela.  Na voljo sta še hotel Ajda in hotel Termal. Hotel Ajda je največji hotel v Moravskih toplicah oziroma Termah 3000. Gosti lahko koristijo hotelski bazen, prost vstop pa imajo tudi  v termalni park. Notranje kopališče v hotelu Ajda je po prenovi postalo zelo moderno. Spodnji del kopališča je namenjen družinam, zgornji del pa tistim, ki si želijo mirnega počitka in sprostitve.  Hotel Termal je hotel, kjer boste zagotovo našli vse za svoje dobro počutje. Notranje kopališče hotela združuje lastnosti termalne vode, moč kamnin ter kromoterapijo.  Bivate lahko tudi v očarljivih novih hiškah v Prekmurski vasi Ajda. Izbirate lahko med hiškami za tri ali 4 osebe. So odlična izbira za družine z majhnimi otroki. Vsi gostje imajo prost vstop v Termalni park Term 3000. Na voljo imate tudi apartmajsko naselje Prekmurska vas. Apartmaji so pogosta izbira pri družinah in športno aktivnih. Za ljubitelje stika z naravo pa priporočamo Kamp Terme 3000. Vsi obiskovalci imajo prost vstop v kopališča. Na voljo je 430 kampirnih mest. Lahko se odločite za bivanje v kampu s polpenzionom, ki ga koristite v hotelu Termal. Prekmurje v sebi skriva ogromno lepot in zanimivosti.

  Moravske toplice last minute

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Moravske toplice za družine in pare

  Za svoje počitnice v Moravskih toplicah lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev za pare in družine.  Bivate lahko v hotelih različnih kategorij. Če ste ljubitelj ugodnih potovanj se lahko odločite tudi samo za najem apartmaja, bivanje v mobilni hiški ali bivanje v kampu. Udobne namestitve, wellness programi in odlična kulinarika navdušujejo obiskovalce vseh generacij. Neokrnjena narava, vinorodna območja ter gostoljubnost as bodo enostavno prevzeli.  

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  Vrnite se nazaj na iskalnik in izberite drug datam odhoda ali povratka.

  Zaupajte nam svoje želje

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se