Poreč

Poreč

Poreč počitnice Hrvaška

Poreč je priljubljeno letovišče v Istri. Pohvali se lahko z obalo dolgo 37 km plaže in z veliko kvalitetnimi hoteli, apartmajskimi naselji in mobilnimi hišicmo v različnih kampih.

Hoteli, apartmaji in mobilne hiške Poreč Hrvaška

V kraju Poreč lahko izbirate med različnimi tipi različnimi namestitev vseh kategorij.

Mobilne hiške v Poreču

Ljubitelji apartmajev in mobilnih hišk lahko bivate v apartmajih in mobilnih hiškah kampa Lanterna ki je eden izmed največjih kampov na Hrvaškem. Kamp sestavlja 3km dolga plaža, razni bazeni za otroke in odrasle, teniška igrišča… Kamp se nahaja na polotoku Lanterna, kjer vam bo večere pestrila glasba na prostem.

Zelo priljubljen je kamp Bijela Uvala, Kamp Zelena Laguna, Solaris camping resort, Orsera camping resort, Brioni sunny camping.

Hotel Poreč

Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših hotelov kot so hotel Delfin, hotel Plavin in hotel Rubin. Za družine vam svetujemo hotel Park ki je bil prenovljen leta 2018 in je v središču družinskega letovišča Park Resort. Za tiste, ki želite brezskrbno uživati v all inclusive ponudbi priporočamo hotel Albatros in hotel Zorna. Za vse bolj zahtevne pa priporočamo hotel Molindrio in Parentium.

Zelo priljubljeni so hoteli iz verige Valamar: Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*, Valamar Collection Marea Suites 5*, Valamar Riviera Hotel & Residence 4*, Valamar Parentino Hotel 4* (bivši hotel Zagreb), Valamar Tamaris Resort 4*, Valamar Diamant, Hotel 4* & Residence 3* Valamar Crystal, Hotel 4* Valamar Pinia, Hotel 3* Rubin Sunny, Hotel by Valamar 3* Lanterna Sunny Resort by Valamar 2*