Črna Gora

Črna Gora first minute poletje 2024

z lastnim prevozom (kliknite na iskalnik ponudbe brez letala) ali z letalom iz Ljublajne in Zagreba.

do 30% popusta

Počitnice Črna gora

Črna gora je čudovita počitniška destinacija z neskončnimi peščenimi plažami, bogato kulturno in naravno dediščino ter odlično kulinariko. V črno goro lahko poletite z letalom iz Ljubljane ali Zagreba. 

V Črno Goro lahko potujete z osebno izkaznico

Slovenski državljani lahko v Črno goro vstopajo ter tam bivajo do 30 dni na podlagi slovenske osebne izkaznice.

Zakaj v Črno goro?

  1. Raznolikost pokrajine: Zaradi svoje raznolikosti je Črna gora primerna za različen tipe aktivnosti. Vse od kolesarjenja, plavanja, potapljanja, jadranja…
  2. Bogata zgodovina: Zaradi prepletanja različnih kultur in religij, si lahko ogledate veliko znamenitosti, ki vas bodo enostavno navdušile.
  3. Kulinarika: Črna gora ima odlično kulinarično ponudbo, je dežela vina in mesa. Ribiška tradicija države pomeni, da je na voljo veliko tudi morskih jedi. Lačni vsekakor ne boste.
  4. Kotorski zaliv: Večina najbolj očarljivih mest Črne gore se nahaja ravno na tem odseku. Tu se prevladujoče gore srečajo s Sredozemljem, medtem ko se zaliv širi in izginja med vrhovi, zato se vam odpira čudovit pogled na sončni zahod nad Jadranom.
  5. Narava: Naravne lepote Črne gore so resnično čudovite. Veliki kanjoni in lepe reke navdušujejo prav vse obiskovalce.
  6. Plaže: Črna gora ima nekaj najlepših plaž na Balkanu. Lahko uživate na bolj turističnih plažah kot je Slovenska plaža ali pa se odpravite do kakšnega skritega zalivčka. Črna gora ima kar 300 km obale in skupno 117 plaž.
  7. Ugodne počitnice: Črna gora velja za eno cenejših evropskih turističnih destinacij. S svojo raznolikostjo vse od gora do morja ponuja počitnice za vsakogar in prav za vsak žep.