• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Črna Gora

  Črna Gora

  Črna Gora je turistična destinacija v Jadranu, ki je znana po lepih peščenih plažah.

  Počitnice Črna gora

  Črna gora je čudovita počitniška destinacija z neskončnimi peščenimi plažami, bogato kulturno in naravno dediščino ter odlično kulinariko.  Črna Gora zaradi svoje raznolikosti privablja turiste iz vsega sveta.

  Hoteli, apartmaji Budva, Bečići, Sutomore, Ulcinj, Herceg Novi

  Turistični kraji Budva, Bečići, Sutomore Ulcij, Herceh Novi, so razporejeni ob obali. Vsi imajo lepe peščene plaže in v ponudbi hotele različnih cenovnih razredov. Naselje Bečiči se nahaja 2 km od Budve in je primeren kraj za počitnice za vse tiste, ki si želijo aktivnega oddiha.

  Vreme Črna gora

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.   Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do oktobra. 

  Črna gora last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

  Počitnice Črna gora, Budva

  Budva je priljubljeno turistično mesto v Črni gori. Pohvali se lahko s čudovitimi peščeno-prodnatimi plažami i in pestrim  nočnim življenjem. Budva je daleč najbolj priljubljena destinacija v Črni Gori. Staro mestno jedro ponuja številne bare, restavracije in trgovine. Večina popotnikov obišče Budvo zaradi plaž in odličnih zabav. Glavna plaža v Budvi je Slovenska plaža, ki je priljubljena bolj med mladimi.

  Hoteli in apartmaji Budva

  V kraju Budva lahko izbirate med različnimi namestitev. Najbolj priljubljeno je Turistično naselje Slovenska plaža, ki je razdeljeno 3* in 4* del. Vsak del ima svojo restavracijo. Naselje se nahaja v parku in je od peščeno-prodnate plaže oddaljen 30m. Za vse ljubitelje ugodnih počitnice se le pol kilometra od naselja se nahaja Villa Ljubanović.  Za vse, ki bi bili radi bolj v centru Budve, priporočamo hotel Avala, ki se nahaja ob prodnati plaži.  Priljubljen je tudi malo bolj luksuzen apartmajski kompleks Hotel Tre Cane, ki je sestavljen iz glavne zgradbe in dveh depandans. Nahaja se le nekaj korakov stran od prodnate plaže.  Budva je primerna za počitnice tako za  ljubitelje lepih plaž, zabave in športa.

  Počitnice Črna gora, Bečiči

  Naselje Bečiči se nahaja 2 km od Budve in je primeren kraj za počitnice za vse tiste, ki si želijo aktivnega oddiha. Dragulj Bečičev je čudovita plaža dolga 1950m. Na plaži se odvijajo različne dejavnosti za vse generacije. Plaža v Bečičih je osvojila nagrado kot ena izmed najlepših plaž v Evropi. Za vse malo bolj aktiven pa je urjena tudi pot vse od Bečičev do Budve.

  Hoteli, apartmaji  Bečiči

  V kraju Bečiči lahko izbirate med različnimi namestitev.  Za pare in ljubitelje wellness centra priporočamo bivanje v prenovljenem hotelu Falkensteiner hotel Montenegro. Priljubljena sta  hotel Mediteran in  hotel Tara Sentido. Oba se nahajata v bližini peščene plaže  in sta priljubljena pri družinah z otroki.  Za vse ljubitelje all inclusive ponudbe priporočamo bivanje v Iberostar Bellevue. Med ljubitelji apartmajev je priljubljen  tudi hotel Bella Vista, ki ponuja bivanje v sobah in apartmajih. Nastanitev je od plaže oddaljena 90m.  Za tiste bolj zahtevne pa priporočamo bivanje v odličnem hotelu Splendid Conference and Spa resort, ki se nahaja na dolgi peščeni plaži v samem srcu Bečičev.  Bečiči so idealen kraj za počitnice za vse, ki želijo uživati na čudovitih plažah in ljubitelje aktivnih počitnic.

  Počitnice Črna gora, Sutomore

  Sutomore je po prepričanju marsikoga, eno izmed najlepših delov črnogorske obale. Sutomore se nahaja na obali Jadranskega morja. Znamenite prodnate in peščene plaže privabljajo veliko turistov. Pohvali se lahko s čudovito 5 km dolgo peščeno plažo, ki je obdana z borovci. Sutomore predvsem rade obiskujejo družine z otroki.

  Hoteli, apartmaji Sutomore

  Med najbolj poznanim hoteli je hotel Sato, ki se nahaja  le 30 m od zasebne peščene plaže. Hotel je znan po svoji sodobni arhitekturi in je v bližini restavracij, barov in trgovin. Za vse, ki vam bivanje v hotelu ne odgovarja pa lahko izbirate med različnimi tipi apartmajev.

  Počitnice Črna gora, Ulcinj

  Ulcinj se nahaja na samem jugu jadranske obale. Znan je po največjem številu sončnih dni na Jadranskem morju. S približno 20 km plaž, od tega je 15 km peščenih. Očarljive peščene plaže so znak odličnosti mesta Ulcinja. Kraj radi obiskujejo starejši in družine z otroki. Ob večernih urah se lahko sprehodite po srednjeveškem mestnem jedru, kjer se nahajajo številne kavarne, diskoteke in bari.

  Hoteli, apartmaji Ulcinj

  V kraju Ulcinj lahko izbirate med različnimi hoteli, nekateri so ob plaži in drugi so malo bolj oddaljeni. Med najbolj poznanimi so Hotel Pirate Old Town, Hoel Cruiser in Hotel Ambiente Ulcinj. Na voljo pa imate tudi bivanje v apartmajih.

  Počitnice Črna gora, Herceg Novi

   Herceg Novi je obalno mesto v Črni gori. Mesto je bilo v času Jugoslavije eno izmed glavnih turističnih destinacij. Tudi danes je še vedno priljubljena počitniška destinacija predvsem zaradi bogate kulturne zgodovine in tudi plaž. V bližini je tudi mesto  Igalo, ki je znano po svojem zdravilnem črnem blatu. Mesto Herceg Novi radi pravijo tudi mesto večnega zelenja. Herceg Novi je mesto, ki ponuja različne možnosti zabave in sprostitve ter zadovolji vse okuse.

  Hoteli, apartmaji Herce Novi: Izbirate lahko med bivanjem v hotelih ali apartmajih. Med najbolj obiskanimi hoteli so Iberostar Herceg Novi, Palmon bay hotel and Spa, Hotel Perla in Hotel Plaža. Med apartmaji pa Sun Village apartma in Monte Aria apartmaji.

  Zakaj v Črno goro?

  1. Raznolikost pokrajine: Zaradi svoje raznolikosti je Črna gora primerna za različen tipe aktivnosti. Vse od kolesarjenja, plavanja, potapljanja, jadranja…
  2. Bogata zgodovina. Zaradi prepletanja različnih kultur in religij si lahko ogledate veliko znamenitosti, ki vas bodo enostavno navdušile.
  3. Kulinarika: Črna gora ima odlično kulinarično ponudbo Črna gora je dežela vina in mesa. Ribiška tradicija države pomeni, da je na voljo veliko tudi morskih jedi. Lačni vsekakor ne boste.
  4. Kotorski zaliv: Večina najbolj očarljivih mest Črne gore se nahaja ravno na tem odseku. Tu se prevladujoče gore srečajo s Sredozemljem, medtem ko se zaliv širi in izginja med vrhovi, s čemer se vam odpira čudovit pogled na sončni zahod nad Jadranom.
  5. Narava: Naravne lepote Črne gore so resnično čudovite. Veliki kanjoni in prečudovite reke navdušujejo prav vse obiskovalce.
  6. Plaže: Črna gora ima nekaj najlepših plaž na Balkanu. Lahko uživate na bolj turističnih plažah kot je Slovenska plaža ali pa se odpravite do kakšnega skritega zalivčka. Črna gora ima kar 300 km obale in skupno 117 plaž.
  7. Ugodne počitnice: Črna gora velja za eno cenejših evropskih turističnih destinacij. S svojo raznolikostjo vse od gora do morja ponuja počitnice prav za vsakogar in prav za vsak žep.

   

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  V iskalniku izberite naenkrat največ eno letališče.

  Če niste našli ponude, ki vas zanima, nam napišite na info@pocitnice.si odhod iz katerega letališča vas zanima, okvirni termin odhoda in povratka, za koliko oseb, starost oseb in storitev v hotelu (najem, polpenzion, all inclusive) in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 01 280 3000

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se