• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Pirovac

  Pirovac

  irovac je popolna destinacija za vse, ki si želijo mirnejših počitnic v severni Dalmaciji.

  Pirovac počitnice Hrvaška

  Pirovac je počitniški kraj na Hrvaškem in leži v severni Dalmaciji. Pirovac se lahko pohvali s čudovitimi plažami in je eno izmed turističnih središč šibeniške riviere. Pirovac, naselje z manjšim pristaniščem v Dalmaciji, leži okoli 20 km severozahodno od Šibenika na severovzhodni obali Pirovačkega zaliva. Mesto se prvič omenja v letu 1298 pod imenom Zloselo. V 17. stoletju je mesto večina prebivalcev zapustilo in se umaknilo na otok Murter. Danes o burni preteklosti priča delno ohranjen obrambni zid, katerega je dal okoli leta 1505 postaviti Petar Draganić

  Hoteli in mobilne hiške Pirovac

  Pirovac je priljubljena destinacija za ljubitelje mirnejših počitnic.  Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivate v hotelu Miran, ljubitelji apartmajskih namestitev pa v Vilah Miran. Vile se nahajajo v zavetju sence borovcev in oljk.  Hotel ima 71 sob ki so opremljene z tušom ali kadjo, WC-jem, telefonom in balkonom. Nastanitev se nahaja v mirnem zalivu le 1 km od mesta Pirovac.  Ima čudovito prodnato plažo pred hotelom, katero obdaja naravna senca mediteranskega rastja. Na svoj račun pa pridete tudi ljubitelji mobilnih hišk, ki lahko bivate v kampu Miran, Pirovac.  Kamp se nahaja na gozdnatem območju ob 600m dolgi prodnati plaži, idealni za družine z otroki ker ima veliko naravne sence, plitvo vodo in lahkoten vstop v morje. Za lahkotno bivanje vam pomaga tudi restavracija hotela Miran kjer imate lahko zajtrk in večerjo. Vsem tistim ki bi radi na morje vzeli tudi hišne ljubljenčke vam svetujemo ta kamp saj so v mobilnih hišicah dovoljeni psi. Pirovac je odlična počitniška destinacija predvsem zaradi čistega morja in neokrnjene narave.

  Vreme Pirovac

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

   

  Pirovac First minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice first minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

   

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  Vrnite se nazaj na iskalnik in izberite drug datam odhoda ali povratka.

  Zaupajte nam svoje želje

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se