Kuba

za 7 do 14 dni od 1.599 eur z letalom. Odhodi so vsak dan iz Benetk ali Dunaja , 1 ali 2 noči v Havani, 5 do 12 noči v Varaderu, 2 dnevni izlet v Cienfuegos, Trinidad, Santa Claro. Za ponudbo nam pošljite e-mail na info@pocitnice.si 

Priporočamo kombinacijo potovanja in počitnic:

Cuba počitnice, Kuba last minute, Kuba in Havana potovanje, Varadero

Obvezno doplačilo za Kubo je viza 35 eurov, ki vam jo mi uredimo.

Ker že vrsto let prodajamo namestitve na Kubi, smo pridobili zaupanje naših partnerjev na Kubi, tako da lahko zagotavljamo najbolj ugodno ceno, kvaliteteno namestitev, prijazne predstavnike in točne prevoze med objekti.

Na Kubi sodelujemo s kvalitetno nemško agencijo Meeting point, ki poskrbi, da so vse storitve namestitev, prevozov in vodnikov, v skladu z dogovorom in rezervacijo. Ves čas so vam na voljo tudi njihovi predstavniki v angleškem jeziku.

Ne smete pa pozabiti, da je Kuba že vrsto let pod vplivom ameriških sankcij. Zato obseg all inclusive ponudbe v hotelih na plaži, ni tako obširen kot je npr. v all inclusive hotelih v Turčiji ali Dominikanski republiki. Hoteli so čisti, lepo urejeni, zaposleni v hotelih so prijazni. Kuba je dežela prijaznih ljudi in čudovitih plaž. Obenem je zelo varna za potovanje in vas bo zagotovo očarala.

Za vstop na Kubo je obvezna viza katere cena znaša 35 eur in vam jo uredimo mi.

Kuba počitnice ali v kombinaciji s potovanjem, z odhodom letala iz Ljubljane, Zagreba, Benetk, Dunaja ali Munchna

Predlagamo vam letalske polete iz Ljubljane, Benetk, Zagreba, Dunaja in Munchna v Havano, Varadero ali Holguin. Na naši spletni strani lahko najdete ponudbe vseh organizatorjev potovanj z odhodom letala iz Dunaja ali Munchna v paketu z vključenim letalskim prevozom, 20 kg prtljage na osebo, hotelom z all inclusive ponudbo, prevozom od letališča do hotela in nazaj in predstavnikom v angleškem jeziku.

Kubo je mogoče obiskati vse mesece v letu. Temperatura je ves čas okoli 30 stopinj. Bolj deževen je avgust in september, vendar tudi v teh mesecih to pomeni bolj tropsko nevihto, ki popoldne traja uro ali dve. Cepljenje ni potrebno. Za vstop na Kubo je potrebna viza, ki vam jo uredimo mi in znaša 35 eur. Obvezno je zavarovanje z asistenco za 50.000 eur. Predlagamo, da vzamete s sabo eure. Dvojno valuto so ukinili leta 2020, zato vse plačujete z euri in menjava v lokalno valuto ni potrebna.

Različne kombinacije počitnic in potovanja po Kubi z vključeno 1 do 3 noči v Havani in 4 do 10 noči v Varaderu ali Cayo Santa Maria z vključenim dvodnevnim izletom v Cienfuegos, Trinidad in Santa Claro z vključenimi vsemi prevozi

Če želite ponudbo nam pošljite e-mail na info@pocitnice.si z vašimi željami. V nekaj urah vam bomo poslali ponudbo preverjenih namestitev po zelo ugodnih cenah. Odhodi letal so vsak dan in za poljubno število dni. Niso pa za vse odhode cene iste, saj letalski prevozniki cene letalskih vozovnic dinamično spreminjajo glede na to kako polna so letala.

Če se ne boste odločili za paketno ponudbo letala in počitnic samo v hotelu, vam lahko ponudimo veliko različnih kombinacij Havane in počitnic v Varaderu. Vedno ko priletite v Havano, vas bo pričakal na letališču naš predstavnik, nato sledi 1 do 3 noči bivanja v Havani in 5 do 10 noči počitnic v Varaderu. Vsi hoteli v Varaderu so ob plaži in preverjene kategorije 4* in 5* s storitvijo all inclusive. Vključeni so vsi prevozi med hoteli, casami in letališčem. Hotelov 3* ne predlagamo. Cena paketa z letalom, eno ali dvemi nočmi v Havani in 5 nočmi v Varaderu praviloma ni višja, kot če vseh 7 noči bivate v Varaderu in na licu mesta doplačate za enodnevni izlet v Havano. Če imate na razpolago več časa kot 7 dni, vam predlagamo 2 noči Havane 5 do 7 dni počitnic v Cayo Santa Maria in na koncu še 2 noči v Varaderu.

Med bivanjem v Varaderu predlagamo, da v ponudbo vključimo dvodnevni izlet v Cienfuegos, Trinidad in nacionalni parku Topes de Collantes. Na izletu boste videli dve čudoviti mesti Cienfuegos, Trinidad in obenem videli notranjost otoka in življenje ljudi, ki se je ustavilo pred 100 leti. Videli in občutili boste, da je mogoče življenje brez interneta in nakupovalnih centrov. Odhod na izlet je zjutraj iz Varadera z avtobusom in vodnikom. Drugi dan sled vožnja do Santa Clare, kjer si bomo ogledali mavzolej revolucionarja Che Guevare. Okoli 19. ure bomo prispeli nazaj v hotel v Varadero. Izlet je primeren tudi za otroke in starejše. V nacionalnem parku ni nevarnih živali.