Strunjan

Rezervirajte počitnice za Strunjan in plačajte s turističnimi voucherji (boni) ob prihodu v hotel. Za hotele v Strunjanu je potrebno rezervacijo potrditi s kreditno kartice kot garancijo vašega prihoda v hotel. Če kartice nimate in želite potrditi rezervacijo s plačilom akontacije nas pokličite na 01 280 3000

Počitnice v Strunjanu s turističnimi voucherji - boni

Strunjan je obmorsko mesto, ki se nahaja med Piranom in Izolo. Strunjan je primeren za vse ljubitelje mirnega oddiha in tiste, ki ste radi športno aktivni. Strunjan ima urejeni kopališči v turističnem resortu Salinera in kopališče Talaso. V bližini se nahaja tudi Mesečev zaliv za katerega pravijo da je najlepši del slovenske obale. Strunjan je popolna destinacija za vse ljubitelje narave in kolesarjenja.

Rezervirajte pri nas hotele in apartmaji za Strunjan in plačajte z boni

V Strunjanu lahko gosti izbirajo med različnimi hoteli in apartmaji. Med najbolj priljubljene spada Resort Salinera, kjer se lahko odločite za bivanje v Hotelu Salinera, Apartmajih Salinera in Vilo Maia. Hotel Salinera je priljubljen zaradi svoje lege med zelenjem in bližino morja. Hotel ponuja notranji in zunanji bazen z morsko vodo ter wellness. Hotel razpolaga s 101 sobami. Izbirate lahko med standard sobami 3* in superior sobami 4*. Za ljubitelje bolj ugodnih počitnic priporočamo bivanje v apartmajih Salinera, ki so od morja oddaljeni 200-400m. Izbirate lahko med manjšimi apartmaji velikosti 28 m2 ali večjimi, ki merijo 42 m2. Družine z otroki pa lahko bivajo v Vila Maii, katero sestavlja devet 3* apartmajev. Izbirate lahko med manjšimi apartmaji za 6 oseb, velikosti m2 in večjimi apartmaji za 8 oseb, velikosti 62 m2. Vila Maia se nahaja v neposredni bližini morja in je od Hotela Salinera oddaljena le 150m. Tako Vila Maia kot Apartmaji Salinera lahko uporabljajo vse dodatne storitve v Hoteli Salinera. Plaža je delno prodnata z veliko travnatimi površinami. Na plaži se nahajata tudi zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen. V Strunjanu pa lahko v poleg že omenjenih hotelih bivate tudi v hotelu Svoboda, hotelu in apartmajih Laguna in hotelu Oleander.

Strunjan je odlična izbira za počitnice za družine, pare, upokojence, saj se za vsakogar nekaj najde. Čez dan poteka veliko aktivnosti in animacij, ki so primerne za mlajše in tudi starejše obiskovalce. Nočitev oziroma nočitev z zajtrkom lahko v omenjenih hotelih plačate tudi z turističnimi voucherji (boni).