Punta Cana

Akcija

Punta Cana v Dominikanski Republiki

do 20% popust

Punta Cana

Punta Cana je raj s kristalno čistim morjem, belimi plažami in naravnimi lepotami. Poleg tega pa Punta Cana znana po profesionalnih golf igriščih. Punta Cana se nahaja na juhovzhodnem delu otoka in ponuja najlepše plaže, luksuzna letovišča in kakovosten all inclusive v hotelih visoke kategorije.

Kako v Punta Cano v Dominikanski Republiki ?

Rezervirajte naše paketne akcijske ponudbe za DOMINIKANSKO REPUBLIKO znižane do - 20 % iz Ljubljane in Zagreba z letalskim prevoznikom Condor. Z letom iz Ljubljane ali Zagreba vam lahko ponudimo vse hotele v Dominikanski republiki po zagotovljeno najnižji ceni. Žal niso vse ponudbe vnešene v iskalniku ponudb na spletni strani. Če želite akcijsko ponudbo, za hotel z letom iz Ljubljane ali Zagreba nam pošljite e-mail na info@pocitnice.si z željenim terminom odhoda, številom noči, številom in starostjo oseb in imeni hotelov, ki vas zanimajo. V nekaj urah boste po e-mailu prejeli najugodnejše paketne ponudbe.

Covid pravila za potovanje v Dominikansko republiko

Za vstop v Dominikansko republiko ni potreben PCR test ali cepljenje. Vstop in izstop v Dominikansko republiko je brez omejitev.