• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Hammamet

  Hammamet

  Kako in kam z letalom v Tunizijo, Tunis, Hammamet

  V Tunizijo potujete brez Covid omejitev. Potreben je potni list, ki je veljaven še vsaj 6 mesecev. 

  Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod  v Tunitijo z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč (Graz, Dunaj, Munchen).  Med  najbolj priljubljeno mesto uvrščamo najstarejše in najbolj znano turistično mesto Hammamet. Mesto se nahaja med glavnim mestom Tunis in mestom Sousse.  Hammamet je mesto, kjer se za vsakogar nekaj najde. Tukaj pridete na svoj račun ljubitelji poležavanja na plaži, zabave in nakupovanja.  V predmestju Hammameta se nahaja Yasmine Hammamet, ki je novo turistično območje. Mesto je znano kot tunizijski Saint Tropez.  Mesto je popolna izbira za družine z otroki, saj lahko čez dan uživate na peščenih plažah, zvečer pa se sprehodite po živahnem mestu.  Tukaj lahko izbirate med številnimi hoteli z all inclusive ponudbo.   Poskrbljeno pa je tudi za vse ljubitelje golfa, ki lahko svoje znanje pokažete na mednarodno prepoznavnem golf igrišču Citrus- Hammamet.  Tunizija je destinacija za vse tiste, ki radi poležavate na plaži ali pa se odpravite na kakšen izlet. Priporočamo ogled Friguia Parka, enega najlepših safari parkov na severu Afrike, ogled glavnega mesta Tunis in mesta Kartagina. Za vse avanturiste pa priporočamo dvodnevni safari v Sahari..

  El Mouradi hotel

  V ponudbi imamo vse hotele hotelske verige El Mouradi, ki se nahajajo na področju Hammameta. 

  Vreme Hammamet, Tunizija

  Tunizija ima mediteransko podnebje, kar pomeni vroča poletja in hladne zime. Tunizija primerna za obisk od aprila, ko se ozračje že začne segrevati pa vse do oktobra.

  Tunizija, Hammamet last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

  Tunizija za družine in pare

  Za svoje počitnice v Tuniziji lahko izbirate med hoteli vseh kategorij za pare in družine. Tunizijo priporočamo potnikom, ki želijo uživati v all inclusive ponudbi, pa tudi za počitnice družinam, saj ima čudovite peščene plaže, hoteli pa imajo veliko animacij za otroke.

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se