Mauritius poroka, poročno potovanje

Mauritius vam omogoča združiti v celoto romantično poroko, počitnice z zanimivimi ogledi, čudovito peščeno plažo...  

Se želite poročiti na mauritiusu, poročno potovanje na Mauritius?

Na Mauritiusu organiziramo poročno potovanje v vseh kategorijah hotelov skupaj z letalskim prevozom. Za poročno potovanje na Mauritius imamo posebno 50 % popust za nevesto za bivanje v hotelu. Pišite nam za pripravo ponudbe s popustom 50 % za nevesto na info@pocitnice.si

Poroka Mauritius

Na Mauritiusu organiziramo sanjske poroke v okviru hotelov. V vsakem hotelu, ki se ukvarja s porokami, imajo več čudovitih poročnih prizorišč, ki jih priporočajo. Poroka je seveda priznana v Sloveniji. Prednost poroke na Mauritiusu je v tem, da imate sami zelo malo skrbi in organizacije, saj za vse poskrbimo mi. Vse hotele si vsako leto osebno ogledamo. Če se odločite za poroko, morate v hotelu bivati vsaj 4 noči. Pri vsem, kar je potrebno za organizacijo in izvedbo poroke, vam pomaga poročni koordinator v naši agenciji in v hotelu. Cena civilne poroke z vključenimi dokumenti je od 799 eur.

Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb, cenovni okvir na info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo skupaj z letalskim prevozom in različnimi hoteli na Mauritiusu.

S poroko na Mauritiusu v celoto združimo:

1. poroko na lepi romantični lokaciji ob plaži v hotelu. Vsak hotel ima več poročnih paketov. Pakete je mogoče dopolniti z vašimi željami že pred vašim prihodom na Mauritius ali na samem otoku. Priče priskrbimo mi. Cena romantičnega dela znaša med 500 in 800 eur.

2. civilni del, kar pomeni overitev dokumentov, da so le-ti ustrezni za registracijo v Sloveniji. Za vse to poskrbimo mi in hotel. Cena urejanja dokumentacije znaša 400 eur.

Par sam določi datum poroke in je običajno tretji ali četrti dan bivanja v hotelu, vendar mora datum potrditi tudi matičar in hotel na Mauritiusu. V vseh hotelih namreč velja, da priredijo največ eno poroko na dan. Kopije vseh potrebnih dokumentov, ki vam jih pomagamo zbrati, pošljemo 3 mesece pred poroko pristojnim uradom na Mauritius. Originalne dokumente vzamete s seboj na pot.

Dokumenti, ki so potrebni za poroko, ki je priznana v Sloveniji:

- kopija rojstnega lista obeh na mednarodnem obrazcu (dobite na matičnem uradu),

- kopija prvih treh strani obeh potnih listov,

- vse dokumente, ki potrjujejo ločitev, vdovstvo ali spremembe imena.