Španija last minute

Last minute

Z letalom iz Zagreba, Celovca, Benetk, Graza, Trevisa pri benetkah

do 30 % popusta

Španija

Ob besedi Španija večina najprej pomisli na flamenko, bikoborbe, zabavo, morje, dobro hrano, mavrsko arhitekturo. A dejstvo je, da ta dežela lahko ponudi še veliko več. Tu namreč na svoj račun pridejo tako tisti, ki želijo uživati v in ob morju, kot tudi pristaši aktivnih počitnic, za katere je več kot dan ali dva poležavanja na plaži čisti dolgčas. Zato so na Počitnice.si pripravili TOP ugodne počitniške paketev najbolj vročih španskih letoviščih, ko so vam v ekskluzivni first minute ponudbi na voljo tudi do 30 % ugodneje!

Zgodba o Španiji je polna legend o kraljih in kraljicah, Mavrih, o prekomorskih osvajanjih, o ljubezni do umetnosti, vojnah ... Tako ne čudi, da se lahko pohvali z največ primerki UNESCO dediščine v Evropi, ki so popoln kontrast moderni arhitekturi sodobnega časa.

Če k temu dodamo več kot 8.000 km čudovitih peščenih plaž, ob katere ponekod divje udarjajo valovi in so zato popoln 'spot' za deskanje na vodi ter kajtanje, drugod pa jih pred vetrovi varujejo zalivi, dobimo popolno počitniško destinacijo, ki ima v primerjavi z drugimi evropskimi letovišči še eno pomembno prednost: v številnih delih Španije je namreč toplo vse od zgodnje pomladi do pozne jeseni, na nekaterih otokih pa pomlad in poletje trajata kar vse leto!

Španija se namreč lahko pohvali tudi z izjemno raznoliko in razgibano pokrajino, ki je kot nalašč za pohodniške in kolesarske ture ter raziskovanje naravnih znamenitosti. Vsak kraj je drugačen, magičen ter vsekakor vreden obiska - v vseh letnih časih! Za piko na i pa poskrbi kulinarika, ki je edinstvena kombinacija vplivov različnih kultur in naravnih danosti in je v španski družbi pravi ritual, ne le gašenje lakote. Tudi v baru (ki jih je v Španiji največ v Evropi) vam poleg pijače praviloma postrežejo vsaj tapase ali kruhke, obložene z njihovim pršutom jamon. Za prste obliznit, vam rečemo!Španija vsekakor predstavlja raj za aktivne počitnikarje in popotnike, seveda pa ne bo nič narobe niti, če ves dopust preživite na plaži in si naberete moči za nove izzive. V španskih letoviščih je namreč odlično poskrbljeno tako za umirjeno družinsko počitnikovanje, kot tudi za divje zabave in nore dogodivščine.