Španija vsi otoki 2024

Kanarski otoki slovijo kot otočje večne pomladi, kar sicer drži, a le deloma. Ob omembi tega letnega časa namreč večina pomisli na muhasto vreme, ki pa ga na Kanarskih otokih zagotovo ne boste občutili.

Gre namreč za arhipelag 7 otokov v Atlantskem oceanu, ki upravno spadajo pod Španijo, čeprav so geografsko bližje Afriki. Prav zaradi slednjega se lahko skozi vse leto pohvalijo z obilico sonca in prijetnimi temperaturami, ki praviloma nikoli ne padejo pod 20 stopinj.

Kanarski otoki so torej popolna počitniška destinacija v jesenskih in zimskih mesecih, ko pri nas vladata megla in mraz. Možnosti in načinov, kako jih obiskati, je malo morje, a dejstvo je, da se zgodnje načrtovanje najbolj splača.

S Počitnice.si lahko na Kanarske otoke poletite z direktnimi leti iz Zagreba, Trevisa pri Benetkah, Graza, Dunaja, Münchna, Milana in Bologne, izbrani let pa kombinirate z bogato izbiro hotelov in apartmajev na različnih delih omenjenih 4 otokov. Oboje vam na Počitnice.si združijo v edinstven počitniški paket, ki si ga sedaj lahko zagotovite tudi do 30 % ugodneje!