Dubaj

Akcija

z letalom iz Ljubljane, Zagreba, Benetk in Dunaja

do 50% popust

V Dubai tudi do 50 % ceneje!

V Dubaj lahko poletite z direktnim letom iz Ljubljane, Zagreba ali Dunaja tudi do 20 % ceneje s prevoznikom Fly Dubai ali z enim postankom s Turkish Airlines preko Istanbula.

Za potovanje v Dubai je obvezen potni list, ki je veljaven še vsaj 6 mesecev. Za državljane Kosova je obvezna viza, ki jo je potrebno urediti vsaj 3 tedne pred odhodom na počitnice.

Zakaj v Dubai ?

Privoščite si nepozabne počitnice v diamantu sredi puščave! Dubaj velja za turistično meko Bližnjega Vzhoda, kamor se lahko odpravite zgolj na kratek oddih za nakupovanje, zabavo in morske užitke, ali pa si vzamete nekoliko več časa in dodobra raziščete sodobno arihtekturo, tradicionalno kulturo, bogato kulinariko in številne turistične atrakcije.

Dubaj – dobro je vedeti

Na Počitnice.si lahko ponudimo velik izbor hotelov v Dubaju različnih kategorij vse od 3* pa do prestižnih 5*. Kljub temu, da Dubaj velja za bolj prestižno, drago destinacijo, je mogoče najti zelo solidno namestitev za vsak žep. Izbirate lahko med različnimi storitvami vse od nočitve pa do all inclusive storitve. Arabsko mesto presežkov bo zagotovo očaralo staro in mlado, saj ponuja številne atrakcije in oglede za vse generacije. Po mestu se boste najhitreje in najugodneje premikali z metrojem, ki je odlično organiziran, povsem varno pa je potovati tudi s taksiji, ki so moderni in zanesljivi, se pa zlasti v času prometne konice lahko zgodi, da boste za načrtovano pot potrebovali krepko več časa, saj je promet v Dubaju lahko precej kaotičen.

Ker je za Dubaj značilno puščavsko podnebje z izrazito vročimi poletji in toplimi ter suhimi zimami, je za turiste privlačno skozi vse leto. Je pa res, da v času poletja, torej od maja pa do septembra, temperature krepko presežejo 40 stopinj Celzija, zato je v tem obdobju obisk primeren predvsem za ljubitelje ekstremne vročine. Je pa res, da so v tem času cene hotelov in drugih storitev najnižje: če ste torej v iskanju najugodnejše ponudbe za počitnice v Dubaju, bo vroče poletje kot nalašč za vaš obisk. Tisti, ki z vročino niste ravno na 'ti', pa Dubaj raje obiščite od sredine jeseni do pozne pomladi: tudi pozimi temperatura v tem kozmopolitanskem mestu namreč praviloma ne pade pod 25 stopinj Celzija.