Mallorca

Mallorca first minute poletje 2024

od aprila do oktobra 2024 z letalom iz Zagreba, Celovca in Trevisa pri Benetkah, Graza za 5, 7, 9, 12 ali 14 dni.

do 30% popust

Mallorca poletje  od aprila do oktobra 2024

Popust- 30 % za rezervacije z letalom iz Zagreba, Celovca, Trevisa pri Benetkah,  Graza ali Dunaja na Mallorco.

Prtljaga na letalskem poletu na Mallorco

Ker je vključen polet z nizkocenovnim prevoznikom, je v ceno vključen manjši nahrbtnik maksimalne dimenzije 40 x 20 x 25 cm. 

Prevoz od letališča do hotela in nazaj

Prevoz od letališča do hotela in nazaj ni vključen v ceno, ker se mnogo strank odloči za najem rentacarja. Prevoz od letališča do hotela lahko dodamo ob rezervaciji. Cena je odvisna glede na oddaljenost od letališča.

Parkiranje na letališču:

Parkiranje na letališču v Zagrebu in v bližini letališča

Letališče Zagreb ima več možnosti parkiranja na zunanjih parkiriščih na letališču. Predlagamo, da parkirišče v poletnih mesecih rezervirate vnaprej na povezavi: Letališče Zagreb

Cenejše parkiranje je na okoliških parkiriščih, ki imajo vključen prevoz od letališča in nazaj. Predlagamo vam SKY PARKING, ki je oddaljeno od letališča 1,5 km od letališča. Obvezno naredite rezervacijo vnaprej na spletni strani SKY PARKING. Transfer od parkirišča do letališča je vključen v ceno. Cena za 7 dni 44 eur, dodatni dan 5 eur. Kot dnevi se računajo ure, ko je vozilo parkirano na parkirišču.

Graz letališče

Za parkiranje na letališču v Grazu predlagamo parkiranje na parkirišču P3 ali P4. Parkirišča ni mogoče rezervirati vnaprej. Za potnike, ki potujejo s čarterskimi letalskimi poleti in v primeru, da plačajo parkiranje pred odhodom na počitnice na blagajni na letališču. To pomeni, da avto najprej parkirate na parkirišču in nato na blagajni APCOA plačate parkiranje pred odhodom letala. 

Več informacij: https://www.flughafen-graz.at/sl/terminal/prihod-parkiranje/parkirisca/parkirisca

Celovec letališče

Za parkiranje na letališču Celovec vam predlagamo parkiranje na parkirišču 1 ali 2. Parkirišče 1 je ob letališču stavbi, parkirišče 2 je odaljeno od letališče stavbe cca. 10 minut hoje. Če boste parkirali na št. 2 predlagamo, da najprej pripeljete do letališče stavbe in odložite ostale potnike in prtljago. Najcenejša ponudba za vse, ki potujejo za 7 dni ali več je, da kupite paketno parkiranje na letališču. To storite tako, da avto naprej parkirate, vzamete kartico in v roku 30 minut od prihoda na parkirišče, kupite na blagajni paket za 7 dni ali 14 dni.

Več informacij: https://airport-klagenfurt.at/en/passengers-visitors/arrival-parking/parking


Dunaj letališče:

Za parkiranje  na letališču na Dunaju vam predlagamo PARKING PANDA, ki se nahaja cca 1 km od letališče stavbe. Cena na dan je običajno 8 eur. Za 7 dni na počitnicah plačate 8 dni. Prevoz s kombijem od parkirišča do letališče stavbe (3 minute) in nazaj je vključen. Parkirišče rezervirate preko spletne povezave, plačate zadnji dan ob prihodu na parkirišču. Osebju na parkirišču morate pustiti ključ od avta, saj med vašim bivanjem premaknejo avto.

Povezava za rezervacijo: https://www.pandaparken.at/sl/

Letališče Treviso Pri Benetkah

Za parkiranje na letališču Treviso pri Benetkah vam predlagamo vnaprejšnjo rezervacijo parkirišča, saj to zagotavlja nižjo ceno. Parkirišče plačate ob rezervaciji. Predlagamo, da parkirišče rezervirate in plačate takoj, ko rezervirate počitnice, saj cena parkiranje raste, ko se približuje dan odhoda letala. Cena parkiranja je med 5 do 10 eur na dan. Predlagamo parkirišče E in D. V rezervacijo morate vpisati registrsko številko avtomobila, kajti ob vstopu na parkirišče senzor poskenira registrsko številko vašega avtomobila in vas spusti na parkirišče.

Mallorca počitnice Španija

Mallorca je eden izmed štirih otokov, ki skupaj z Ibizo, Menorco in Formentero sestavlja Balearske otoke. Pohvali se lahko s sredozemskim podnebjem, dolgimi peščenimi plažami, ob katere pljuska kristalno čisto morje ter živahnimi promenadami za sproščene večerne sprehode. Noben drug evropski otok se ne ponaša s tako raznoliko pokrajino kot Mallorca: od rodovitnih ravnin osrednjega dela do skoraj alpskih vrhov Tramontane, idiličnih peščenih plaž na vzhodu do slikovitih razgledih s klifov na zahodu. Ne glede na to je voda na obalah Mallorce po večini zelo mirna, saj je veliko zalivov, ki branijo plaže pred valovi. Številne peščene plaže so obdane z borovimi gozdički, ki omogočajo senco in so zato kot nalašč za družine z majhnimi otroki. Med družinami je še posebej priljubljena plaža v letovišču Calla Millor, med najlepše v svetovnem merilu pa sodijo tiste v mestih Can Picafort in Playa de Muro.

Na Mallorci boste na svoj račun prišli vsi: tako tisti, ki se želite zabavati, kot oni, ki bi se radi spočili in uživali na plaži. Mladi (in mladi po srcu) boste na Mallorci zagotovo uživali v letovišču El Arenal na jugu otoka, saj se lahko ta pohvali s kopico izjemnih nočnih klubov ter diskotek, prav tako pa ne manjka niti barov in zabav na plaži. Zelo živahno je tudi v prestolnici Palma de Mallorca, ki ponuja popolno kombinacijo obmorske sprostitve, umetnosti in sproščene vzdušja. Palma je popoln primer čudovitega prepleta kulture in zabave, ki ga morate doživeti.