• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Tenerife

  Tenerife

  Tenerife iz Dunaj, Trevisa pri Benetkah, Bologne in Munchna

  Vstop v Španijo - Tenerifo, Tenerife

  Ni COVID omejitev in ni potreben PCT pogoj, testiranje ni potrebno, ne glede na to ali ste cepljeni ali ne. Potovanje je brez omejitev. 

  Z agencijo Počitnice.si na Kanarske otoke na Tenerifo

  Vseh ponudb z odhodom letala iz Trevisa pri Benetkah ni v spodnjem iskalniku, zato vam jih bomo poslali po e-mailu, če nam pošljete informacijo kateri termin in število oseb vas zanima na info@pocitnice.si

  TENERIFE: Letalo iz Benetk-Trevisa do vključno oktobra 2022 in od aprila 2023 ob torkih, sobotah. Od novembra 2022 do marca 2023 je let ob ponedeljkih, četrtkih. Letalo iz Dunaja do vključno oktobra 2022 in od aprila 2023 ob torkih, četrtkih, sobotah. Od novembra 2022 do marca 2023 je let ob ponedeljkih, petkih, sobotah, nedeljah.

  Če želite ponudbo iz Italije (Benetke Milano, Bologna) nam pošljite e-mail na  info@pocitnice.si , da vam pripravimo ponudbo. Ob rezervaciji se plača 30 % akontacija. Razlika do polne cene se plača 14 dni pred odhodom na počitnice.

  Najbolj priljubljen hotel z apartmaji in vljučeno all inclusive ponudbo z odhodom letala iz Benetk ali Dunaja po izboru naših potnikov v letu 2022:

  LABRANDA Bahia Fanabe Suites & Villas 3* , Costa Adeje, Tenerife

  - cca 300 m do plaže na Costa Adeje na južnem delu Tenerife, kjer so najlepše plaže

  - apartma z eno ali dvema spalnicama

  - z all inclusive storitev je vključena v ceno

  Od 1.299* eur za celo družino (2 odrasla, 2 otroka) za 7 dni z letalom iz Benetk ali Bologne in najemom apartmaja in vključeno all incusive ponudbo

  Sporočite nam kateri objekt ali destinacija vas zanima, kateri datum odhoda, število dni, oseb in njihovo starost na  info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo.
   

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se