Portorož

Rezervirajte PORTOROŽ na 01 280 3000 za vse hotele. Ob rezervaciji nič ne plačate. Plačate ob prihodu v hotel. Ob rezervaciji vpišete številko kreditne kartico za garancijo plačila. Brezplačna odpoved do 3 dni pred prihodom.

Počitnice v Portorožu

Portorož je atraktivna počitniška destinacija, ki ponuja široko ponudbo različnih hotelov. V Portorožu ste obiskovalci, lahko prepričani, da boste našli dopust, ki vam bo ustrezal. Portorož je idealna izbira za družine, pare, športne navdušence, starejše, ljubitelje wellnessa, gurmane…

Rezervirajte pri nas hotele v Portorožu

Ponudba hotelov v Portorožu je ogromna, tako da se za vsakogar nekaj najde.

Najbolj priljubljena hotel v Portorožu je popolnoma prenovljen Hotel Histrion. Poleg hotela so prenovljene Vile Park. V Hotelu Histrion lahko izbirate med 276 prenovljenimi sobani. Iz hotela je možen direkten dostop v Morski vodni park Termaris, ki je največji bezenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. V hotelu vas bo navdušila tudi istrska kuhinja, kjer uporabljajo sveže lokalne sestavine. Tri zvezdične Vile Park, ki se nahajajo v sklopu Hotela Histrion ponujajo 216 sob v petih vilah. Izbirate lahko tudi med 21 apartmaji Vila Barka. Na voljo imate zasebno plažo in zunanji bazen. Obiskovalci Vile Park imate tudi brezplačen vstop v notranje bazene Hotela Histrion.

Pri nas lahko rezervirate hotele iz verige Remisens: Hotel Metropol z depandanso Casa Bel Moretto in Casa Rosa ter Hotel Lucija.