• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Postira

  Postira

  Postira je lepa ribiška vasica na severnem delu otoka Brač.

  Postira, Otok Brač  počitnice Hrvaška

  Otok Brač je priljubljena destinacija v Dalmaciji. Tukaj na svoj račun pridete ljubitelji mirnih počitnic in tudi ljubitelji športa in aktivnih počitnic.

  Hotel, apartmaji Postira otok Brač Hrvaška

  V priljubljeni vasici Postira, se nahaja kvaliteten hotel Pastura. Vasica gleda proti Makarski, tako, da ne piha. Tudi zvečer je mestece živahno tako, da je odlično za sprehod.  Hotel je od Supetarja oddaljen 10 minut vožnje. Tudi storitev je na nivoju 4*.   Tukaj lahko izbirate med različnimi tipi namestitev, lahko bivate v Hotelu Pastura, apartmajih ali  družinski suiti.  Apartmaji so  od hotela oddaljeni 50m. Hotel Pastura je zaradi svoje odlične lege priljubljen pri vseh generacijah, predvsem ga obožujejo družine z otroki.  Pred  hotelom je betonska plaža, 150 m od hotela pa se nahaja prodnata plaža, ki je obdana z naravno senco.

  Vreme otok Brač Hrvaška

  Hotel se odpre aprila in je odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Postira oziroma otok Brač primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Postira, Otok Brač Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Hotel Pastura je odlična izbira tako za pare in družine.

  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se