Last minute

Last minute počitnice
iz Ljubljane, Zagreba, trsta, Trevisa, Graza, Dunaja, Celovca in Munchna 
do 30 % popusta

Last minute znižane cene do 30 %

Last minute ponudbe vseh slovenskih in tujih organizatorjev potovanj kot so Palma, Kompas, Relax, ETI, TUI, FTi,... najdete vse združene na naši spletni strani.

Izraz last minute v turistični ponudbi pomeni rezeravcijo počitnic v zadnjem hipu, oziroma nakup zadnjih prostih sedežev na letalu, le nekaj dni pred odhodom. Last minute ponudba je običajno cenejša od turistične ponudbe v redni prodai. Lahko pa se vam zgodi, da bo cena nekaj dni pred odhodom višja kot je bila v first minute ali redni ponudbi, saj je letalski prevoznik dvignil cene letalskega poleta in je zaradi tega cena višja. Odločitev za last minute počitnice je zato odvisna od sreče, saj ne že morete tedne vnaprej vedeti ali bodo cene pred odhodom znižane ali ne. Imeti moramo le dovolj časa in pohiteti, da vas ne prehitijo drugi. Številni izkušeni popotniki, ki počitnikujejo z last minute ponudbami, neprestano spremljajo akcije na naši spletni strani.

V last minute ponudbi lahko končno ujamete ugodne cene za obisk turistične destinacije, ki si jo želite obiskati že dlje časa. Naj bodo to Kanarski otoki, Tenerifi, Hrvaška, Egipt, Grčija, Kuba, Turčija, Maldivi, Mauritius ali Dominikanska republika. Ob potovanjih z last minute ponudbo je dobro vsaj okvirno preračunati, kakšni stroški popotnika na potovanju še čakajo. Morda je najugodnejša all inclusive ponudba, saj ne potrebno plačevati dodatne prehrane in pijače. Z last minute ponudbo počitnic in potovanj veliko prihrante tudi v času, ko ni turistične sezone. Takrat so cene letalskih poletov in nastanitev občutno nižje.