Costa Brava - Santa Susanna, Malgrat de Mar, lLoret de Mar

Brezplačno na izlet v Barcelono

Podarimo celodnevni izlet z vlakom v Barcelono (če bivate v hotelih v krajih Blanes, Santa Susanna in Malgrat de Mar). 

Podarimo vam celodnevni izlet

Costa Brava za družine in pare

Za svoje počitnice lahko na Costa Bravi izbirate med različnimi tipi nastanitev vseh kategorij za pare in družine. Za Costa Bravo imamo v ponudbi izbor hotelov za družine z all inclusive ponudbo. Costa Brava je vsekakor odlična destinacija za preživljanje počitnic tako za družine in pare.

Kako in kam z letalom v Barcelono in na Costa Bravo, Španija ?

Turistična agencija Počitnice.si organizira letalske polete ob torkih in sobotah z letalom iz Zagreba v Girono in Trsta v Barcelono z vključenim letalskim prevozom in hotelom. Kombinirate lahko 3 dni, 4 dni, 7 dni, 14 dni bivanja v hotelih.

BREZPLAČNI izlet v vlakom v Barcelono

Barcelona je za številne najlepše mesto v Španiji. Če rezervirate počitnice do 30.4., vam podarjamo izlet z vlakom v Barcelono, če bivate v hotelih v krajih Blanes, Santa Susanna in Malgrat de Mar. V ponudbo je vključen povratni prevoz z vlakom v Barcelono in nazaj. Odhodi vlaka so vsak dan vsako uro in lahko sami izberete dan in uro prevoza. Vožnja v eno smer traja cca. 1 uro do uro in pol. Prevoz od hotela do železniske postaje in nazaj ni vključen. Vodenje in vstopnine na izletu niso vključene. Raziskovanje Barcelone je v lastni organizaciji.  Barcelona vas bo naudušila s čudovito arhitekturo in nenavadnimi zgradbami, med katerimi izstopa katedrala Sagrada Familia, ki jo gradijo že več kot 100 let. Navdušil vas bo sprehod po glavni mestni ulici La Rambla s številnimi uličnimi umetniki, seveda pa ne smemo izpustiti zaščitnega znaka Katalonije: nogometni stadion Nou Camp, dom slovite FC Barcelone. Izlet morate dodati v rezervacijo ali v  povpraševanje. Če ga ne dodate, izlet ni vključen.

Ure odhodov in povratkov vlaka v Barcelono si lahko ogledate če kliknete na povezavo. Izberite vstopne postaje glede na lokacijo vašega hotela: Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna. Predlagamo, da izberete kočno postajo Barcelona-Plaça de Catalunya. Navedena postaja je najbližja ulici La Rambla. Za ogled Sagrada Familia predlagamo končno postajo Plaça de Catalunya in nato z Metrojem (podzemna železnica) iz postaje Plaça Catlunya do postaje Sagrada Familia.

Costa Brava počitnice Španija

Costa Brava je obalna regija Katalonije na severozahodu Španije. Costa Brava je mesto peščenih plaž, zabave in nepozabnih doživetij. Obala Costa Brave je dolga skoraj 300 kilometrov in je zelo raznolika, s širokimi zalivi in ​​visokimi pečinami. Costa Brava je raznolika regija z izjemnimi naravnimi lepotami, ima bogato kulturno dediščino in je zelo priljubljena destinacija za počitnice, saj ponuja različna doživetja.

Prtljaga na letalskem poletu v Barcelono, Costa Bravo

Ker je vključen polet z nizkocenovnim prevoznikom, je v ceno vključen manjši nahrbtnik maksimalne dimenzije 40 x 20 x 25 cm. Doplačilo za 10 kg kovček znaša od 30 eur (cena ni ista za vse lete) v obe dve smeri skupaj, ki ga vzamete s sabo na letalo ali ga oddate pri prijavi za let dimenzije 55 x 40 x 20 cm. Doplačilo za 20 kg kovček znaša od 45 eur (cena ni ista za vse lete) v obe smeri skupaj.