Costa Brava, LLoret de Mar

Akcija

Za ponudbe 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12 ali 14 dni iz Zagreba, Trsta in Benetk

do 30 % popusta

Kako in kam z letalom v Barcelono in na Costa Bravo, Španija ?

Turistična agencija Počitnice.si organizira letalske polete ob torkih in sobotah z letalom iz Zagreba v Girono in Trsta v Barcelono z vključenim letalskim prevozom in hotelom. Kombinirate lahko 3 dni, 4 dni, 7 dni, 14 dni bivanja v hotelih.

Costa Brava počitnice Španija

Costa Brava je obalna regija Katalonije na severozahodu Španije. Costa Brava je mesto peščenih plaž, zabave in nepozabnih doživetij. Obala Costa Brave je dolga skoraj 300 kilometrov in je zelo raznolika, s širokimi zalivi in ​​visokimi pečinami. Costa Brava je raznolika regija z izjemnimi naravnimi lepotami in ima bogato kulturno dediščino in je zelo priljubljena destinacija za počitnice, saj ponuja različna doživetja.

Prtljaga na letalskem poletu v Barcelono, Costa Bravo

Ker je vključen polet z niskocenovnim prevoznikom, je v ceno vključen manjši nahrbtnik maksimalne dimenzije 40 x 20 x 25 cm. Doplačilo za 10 kg kovček znaša od 30 eur (cena ni ista za vse lete) v obe dve smeri skupaj ki ga vzamete s sabo na letalo ali ga oddate pri prijavi za let dimenzije 55 x 40 x 20 cm. Doplačilo za 20 kg kovček znaša od 45 eur (cena ni ista za vse lete) v obe dve smeri skupaj.

Kako in kam z letalom na Costa Bravo Španija

Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod na Costa Bravo z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč (Dunaj, Munchen, Benetke). Costa Brava ima zelo bogoato zgodovino. Povsod v regiji lahko najdete zgodovinske zgradbe in pomembne ruševine, ki izvirajo iz rimskih in grških časov. Costa Brava je poznana tudi po številnih turističnih krajih, med najbolj poznanimi so Lloret de Mar, Tossa de Mar in mesto Blanes. Obala Costa Brave je zelo živahna polna barov, restavracij in trgovin. Obiskovalce navdušujejo tudi plaže z zlatim peskom in čudoviti majhni skrivnostni zalivi. Costa Brava že vrsto let privlači umetniško in kulturno populacijo. Costa Brava in njena naravna lepota je že v preteklosti navdihovala slavne umetnike kot so Salvador Dali in Pablo Picasso. Na obali Costa Brave se odvijajo tudi različni festivali.